Exclusiv. Lidia Buble și-a supus iubitul la testul suprem. Cum l-a comparat cu Răzvan Simion

Exclusiv. Lidia Buble și-a supus iubitul la testul suprem. Cum l-a comparat cu Răzvan Simion
Lidia Buble și-a găsit fericirea absolută în brațele actorului spaniol de origine cubaneză Harlys Becerra. Acesta a petrecut o săptămână alături de iubita sa în România.

După ce l-a adus la Deva și l-a prezentat familiei și prietenilor din copilărie, Lidia Buble și-a pus iubitul la cratiță. Asta cu puțin timp înainte ca bărbatul să fie nevoit să ia avionul și să se reîntoarcă în Spania. Timp de o săptămână Lidia l-a plimbat pe Halys Becerra prin România. L-a dus în locuri minunate, unde iubitul ei a avut parte de experiențe gastronomice, culturale și nu numai, fabuloase. Se vedea pe chipul lor, din fotografiile împărtășite pe rețelele sociale cum, efectiv, radiau de bucurie că sunt împreună.

Lidia Buble și-a pus iubitul la cratiță

După ce s-au întors la București, Lidia și Harlys au făcut ceea ce fac deseori cuplurile foarte îndrăgostite: au gătit împreună. A fost ocazia perfectă ca Lidia să își prezinte iubitul și unor apropiați din Capitală. Pentru că  cei doi au avut invitați la cină.

Cei doi au gătit împreună, iar spaniolul a dovedit că nu e un as numai pe platourile de filmare și în relație, ci și în bucătărie.

A tocat ceapa ca un master chef, și a pregătit feluri speciale, din cultura sa.

L-a comparat Lidia pe Harlys cu Răzvan?

În cei șase ani cât a fost iubita lui Răzvan Simion, Lidia Buble nu prea intra în bucătărie. A povestit chiar fostul ei iubit, pe când erau împreună.  „Sincer am o reală pasiune pentru gătit, dar gătesc și pentru că nu vreau să se rănească (n.r. – Lidia). Am urmărit-o o dată pregătind ceva bun de mâncare, dar am crezut că vrea să-și facă rău și atunci am zis că mai bine fac eu. Să nu crezi că fac lucruri complicate. În general le știu de la Vlăduț (nr. bucătarul de la Neața cu Răzvan și Dani) și le fac cu el la telefon, dar ea nu știe chestia asta. Îmi place să gătesc și îmi place să și mănânc”, a declarat Răzvan Simion într-un interviu.

Chiar înainte să se separe, Lidia povestea, într-o emisiune, cum e ea răsfățată de „bucătarul personal”. „Domnul maestru Răzvan Simion este câștigătorul în ceea ce privește risotto. Mi-a gătit acum câteva zile și m-a dat pe spate. El gătește, iar eu spăl vasele”, a povestit Lidia.

De data aceasta, cu Harlys, Lidia Buble a gătit împreună, i-a stat alături fără nicio fiță. Foarte de apreciat că nu a apărut în bucătărie, deasupra cratițelor, cu machiaj de vedetă, coafată și rujată.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp