Exclusiv. Nu doar Reghe face copil, și Anamaria Prodan își mărește familia

Exclusiv. Nu doar Reghe face copil, și Anamaria Prodan își mărește familia
Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e încă departe de a se acalma. Copiii sunt și ei parte din evenimente, iar faptele nu sunt dintre cele mai plăcute. Dacă antrenorul își mărește familia, Anamaria nu stă deoparte.

La începutul săptămânii, Laurențiu Reghecampf a decis să își apere noua familia, pe iubita sa, Corina, și copilul nenăscut încă, pe care i-l face aceasta, blocându-și propriul fiu pe rețelele sociale, dar și pe fetele Anamariei Prodan, pe care le-a crescut timp de 16 ani. Antrenorul Universității Craiova își mărește familia, el urmând să devină tată pentru a treia oară în viață.

Dar nici Anamaria Prodan nu stă degeaba și a decis să își mărească și ea familia. Vestea a fost dată de fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, Laurențiu junior. Bbeto, cum este alintat copilul, a dezvăluit că familia are un nou membru. A și pus o fotografie exemplificatoare, pentru a fi sigur că se face clar înțeles.

Bebeto are acum câine. După cum se poate vedea în fotografie, ar putea fi un câine chinezesc creastat (Chinese creasted dog). Aceasta este o rasă de câini fără păr. Prețul mediu al unui astfel de exemplar costă între 1100 și 2200 de dolari. Evident, prețul crește în funcție de pedigreul animalului.

Laurențiu Reghecampf se poartă frumos doar cu unl din fiii săi

În timp ce și-a blocat pe social media copiii din relația cu Anamaria, Laurențiu Reghecampf strânge rândurile cu primul său născut. Major deja, acesta a fost inițiat de tatăl său în lumea hainelor de lux și deja se îmbracă de la brandul vedetelor masculine, același pentru care face reclamă și Răzvan Simion. Luca apare deja în pictorialele casei de modă, îmbrăcat într-un costum făcut la comandă.

Astfel că, în timp ce distribuite fotografii cu inimioare atașate peste imaginea fiului său cel mare, pe de cealaltă parte, relația antrenorului Universității Craiova cu fiul său cel mic este tot mai precară, culminând cu momentul în care l-a blocat pe rețelele sociale, nemulțumit că acesta a comentat la postarea sa cu ecografia viitorului copil.

Sursa foto: Instagram