Exclusiv. Nunta „bis” a Ronei Hartner, dată peste cap de pandemie

Exclusiv. Nunta „bis” a Ronei Hartner, dată peste cap de pandemie
În scurt timp Rona Hartner va aniversa primul ei an de femeie măritată a doua oară. În toamna anului trecut artista stabilită în Franța i-a spus ”Oui” DJ-ului francez Hervé Camilleri. Cei doi aveau o relație de mai mulți ani.

După trei tentative de suicid, o persoană misterioasă salvatoare, cu identitate necunoscută și după mesaje emoționante de la chimioterapie, Rona Hartner a învins cancerul și trăiește fericită. Zilele acestea și-a încântat fanii cu imagini și întâmplări din viața ei. A fost în pelerinaj, s-a recules și s-a rugat, dar mai ales s-a bucurat, împreună cu mama sa, de zile însorite la plajă.

Toate astea după ce pandemia i-a dat niște planuri peste cap.

A doua petrecere de nuntă, amânată de pandemie

La 47 de ani, Rona Hartner are în sfârșit toate motivele de bucurie. S-a vindecat de cancer de colon și e măritată  cu un bărbat care o iubește nespus. Bucuria a fost așa de mare încât la nuntă a chemat necunoscuții de pe stradă din Toulon, orașul francez unde trăiesc cei doi, pe Coasta de Azur.

O lună mai târziu, în secret, a urmat căsătoria religioasă într-o biserică ortodoxă din România. Rona Hartner plănuia ca anul acesta să facă și o nuntă pentru rudele și prietenii din țară. Din păcate, pandemia i-a dat planurile peste cap.


Orlando Bloom e tătic. Cum se numește fetița dăruită de Katy Perry

S-a aflat! Când și l-a făcut Mihaela Rădulescu amant pe Dani Oțil


„Noi am făcut petrecerea cu 200 de persoane, pe Coasta de Azur, dar următoarea petrecere o facem în România, pentru că avem familie şi în România şi nu vrem să îi frustrăm. Şi va fi la anul, liniştiţi, când ne mai revenim, că nu puteam să organizez două nunţi mari la o lună distanţă. Era imposibil”, a declarat vedeta anul trecut, la scurt timp după căsătoria religioasă.

Povestea salvatorului misterios

Rona Hartner a vorbit și despre experiențele dramatice pe care le-a avut în viață. ”Eu am avut trei tentative de sinucidere, la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a spus Rona Hartner, într-o emisiune TV.

Ea a povestit și despre alte miracole din viața ei. Unul din ele, vindecarea de cancer, consumând lămâi bio macerate în miere, după operații în țară și străinătate.

Rona Hartner are o fetiță

Puțini știu că artista are un copil. Pe fetița ei o cheamă Sumalya și are cinci ani. Tradus, numele fetiței înseamnă „lumină splendidă”. Micuța este rodul dragostei dintre îndrăgita româncă și artistul sud-american Rocco Sedano.

Pe contul de Instagram al artistei aceasta a postat mai multe picturi abstracte realizate împreună cu micuța ei.

Cine este soțul Ronei Hartner

Francezul sicilian este cunoscut drept DJ HMJ. Hervé Camilleri deține firma MONSIEUR HERVE CAMILLERI, ce acordă sprijin animalelor. La fel ca și Rona, celebrul DJ a mai fost căsătorit o dată. La fel ca și ea, a divorțat în urmă cu un deceniu. În vârstă de 44 de ani, artistul locuiește în Franța, țară în care s-a stabilit Rona Hartner. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu trei ani.

Sursa foto: Instagram