Exclusiv. O vedetă de televiziune răsfăț total pentru soțul ei, în pat

Exclusiv. O vedetă de televiziune răsfăț total pentru soțul ei, în pat
Recent, cele două vedeta au dezvăluit că au acceptat provocarea de a participa la America Express. Ei au dezvăluit că au bătut palma cu producătorii show-ului.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt unul cuplurile urmărite din showbizul românesc. Prezentatoarea și cântărețul au împreună două fiice,  mici. Anul aceasta, cei doi au decis să accepte provocarea de a participa la cel mai urmărit reality show. Invitații similare au mai fost și în trecut, dar au declinat ofertele, pe motiv că erau prea mici fiicele lor. Cei doi au două fete, Victoria, născută în 2017 și Iris, născută în 2019.

Răsfăț total pentru Tavi Clonda, înainte de America Express

Gabriela Cristea nu pierde niciun moment în care își poate răsfață soțul iubit. Așa s-a întâmplat și duminică dimineață, când i-a servit micul dejun la pat, pe măsuță. I-a pus și o floare „din iubire”, după cum i-a explicat bărbatul fiicei sale care îl însoțea la răsfăț.

În timp ce tatăl a primit „micul dejun al campionilor”, după cum a mărturisit soția sa, adică pâine prăjită, avocado și ou, copila a primit cremwurști tăiați felii și castraveți. „Prostioare” după cum a comentat Gabriela Cristea. Tacticos, Clonda a folosit cuțitul și furculița, în pat, pentru a servi micul dejun.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au nevoie de bani, așa că participă la America Express

Gabriela Cristea și Tavi Clonda încearcă să nu le răsfețe până peste poate pe fiicele lor. Anul trecut, ei le-au retras de la grădinița privată unde mergeau, și le-au dus la una de stat. „Ne-am uitat la aspectul financiar”, au dezvăluit părinții. Și tot spre conturi s-au uitat și când au acceptat participarea la America Express. În cazul lor se pune destul se serios problema mutării mai aproape de zona zero a capitalei, deoarece fetele au crescut și vor trebui să meargă la școală.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe mici

Momentan familia locuiește într-o vilă superbă, la marginea Bucureștiului, dar le e greu să facă naveta, mai ales când vor merge fetele la scoală. Dacă reușesc să câștige America Express, vor putea dintr-o dată să își cumpere apartament în buricul târgului. Cu așa o perspectivă în față, nu e de mirare că ei au acceptat provocarea de a se înscrie.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre