Exclusiv. Oana Matache i-a spus adio lui Radu după ce a văzut imaginile cu el înjurându-i copilul bolnav. A făcut-o praf și pe Gina Matache, chiar de Ziua Mamei

Exclusiv. Oana Matache i-a spus adio lui Radu după ce a văzut imaginile cu el înjurându-i copilul bolnav. A făcut-o praf și pe Gina Matache, chiar de Ziua Mamei
Sătulă până peste cap de tot scandalul produs de mama sa în ultimele săptămâni, Oana Matache și-a spus oful pe contul de socializare. Mai mult, se pare că între ea și Radu Siffredi a existat o ceartă și ar fi ajuns la concluzia că e mai bine să se despartă.

Surse demne de încredere ne-au declarat că sora Deliei a luat decizia de a pune punct relației cu Radu Siffredi. Nu pentru că nu l-ar fi crezut atunci când acesta s-a scuzat că „i-a ieșit expresia prost” și că voia să spună, de fapt, „dă-o-n **** mea de treabă”, ci pentru că și sora ei, Delia, dar și cei mai apropiați prieteni i-au explicat că o astfel de lovitură de imagine e greu de reparat. „Și dacă îl ierți acum și, peste un timp, Radu își schimbă comportamentul față de copii, mai poți să spui că nu ai avut niciun motiv să crezi că…?”, i-ar fi spus apropiații Oanei.

De asemenea, sursele noastre spun că Radu a căzut într-o stare depresivă puternică imediat după ce clipul a devenit public, iar totul a culminat cu „explicația stupidă” pe care a oferit-o live: „Aveți grijă că uneori puteți să uitați că e camera pornită”.

Tot apropiații lor mai spun și că cei doi sunt imaturi și acționează în consecință, iar despărțirea se va manifesta „ca la puștii de 16 ani”.

Mesajul de despărțire al lui Radu: „Reușiți să-mi luați tot”

După ce a anunțat pe Instagram că va aduce noi lămuriri despre gestul său – fiind auzit într-un live cum îi înjură copilul Oanei, care la acel moment era bolnav și nu putea să doarmă –  gălățeanul Radu a revenit și a anuțat că-și anulează veritabilele show-uri pe care le susținea pe Twitch. Pe cât de mult susținea că nu dorește să fie celebru, acțiunile sale de când a devenit „iubitul surorii Deliei” au fost în contradicție.

În ultimul mesaj postat n-a ratat ocazia să jignească jurnaliștii, dar și pe mama Oanei. „Fără stream. În seara asta și pentru o perioadă. La momentul potrivit, o să mă explic. Până atunci, go on with the bullshit. Reușiți să-mi luați tot. Până data viitoare: „Presa e gunoi”. Și nu numai”, au fost cuvintele rockerului îndreptate de 8 martie către mama celei pe care o iubește.

Radu Siffredi consideră că presa și mama Oanei i-au stricat relația.

Și Oana a ieșit cu primele declarații. Își învinovățește mama, ignoră gestul iubitului

Oana Matache, nervoasă din calea afară, își judecă mama, punctând faptul că nimeni nu are dreptul să se bage în viața ei, nici măcar cea care i-a dat viață. Mai ales că toți cei care l-au cunoscut pe actualul partener, nu au avut nimic de comentat la adresa lui.

„În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu”

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez.

Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră.

Sora Deliei își condamnă mama pentru scandalul din ultima vreme.

Acest înveliș de „catastrofă” pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea”, susține Oana.

„Eu și fostul soț am rămas în relații bune”

Pe de altă parte, Oana a ținut să precizeze faptul că relațiile dintre ea și fostul soț sunt bune, iar tatăl copiilor are acces la cei mici oricând dorește.

„Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață, și să o jignească în repetate rânduri în așa hal cum au făcut-o anumite persoane. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ia final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii.

Oana a divorțat de Răzvan și a ales să se mute cu tot cu cei doi copii ai lor într-un apartament închiriat, cu două camere, alături de Radu Siffredi.

Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației. Nici el, atât cât nici eu, nu am permite ca un personaj problematic să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei.

Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de hate general, dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar”, a mai scris, pe Instagram, Oana Matache.

Recomandarile noastre