Exclusiv. Oana Roman, la capătul răbdării: ”Mi-a mâncat toți nervii această…”

Exclusiv. Oana Roman, la capătul răbdării: ”Mi-a mâncat toți nervii această…”
Oana Roman ar fi trebuit să aibă un weekend relaxant la Predeal, dar acesta a fost condimentat și cu întâmplări neprevăzute și neplăcute. Mesaje dure și înjurături au ajuns la Oana.

Oana Roman a ajuns la capătul răbdării, dar nu are legătură cu înjurăturile primite în mediul online. Peste acestea a învățat să treacă zâmbind. Le ignoră și le postează în public, ca să vadă și restul lumii în ce hal sunt oamenii. Oana Roman însă e la capătul răbdării cu altceva. Vedeta a recunoscut totul, luni dimineață, din mașina sa.

„Încep săptămâna cu energie bună. Mâine sper să termin și șantierul la bucătăria de vară și să montam mobilierul”, a scris Oana Roman pe Instagram chiar înainte să plece să cumpere perfidele. După ce a stat enorm în trafic, au apucat-o nervii, și ne-a spus tot. „Am venit să comand perdele și draperii și jaluzele pentru bucătăria de vară.

Oana Roman e la capătul răbdării

Pentru că, ce credeți? Sper că mâine este gata și pot să aduc și mobilierul în bucătărie și pun și perdelele și suntem gata, că nu mai pot! Mi-a mâncat toți nervii și toată energia această bucătărie de vară care părea că nu se mai termină niciodată! Așa că am venit să-mi comand niște perdele minunate”, a dezvăluit Oana Roman.

Vara aceasta, Oana Roman și Marius Elisei s-au apucat serios de amenajarea casei pe care au cumpărat-o anii trecuți. Ei au meșterit de unii singuri prin curte și debarale, au făcut aleea și terasa, au reamenajat anumite spații, rezultatul fiind unul foarte frumos.

Mai mult, atent implicată în acest demers, de-a lungul procesului, Oana a avut sfaturi foarte utile pentru urmăritorii ei care s-ar fi apucat și ei să bricoleze prin casă. Dar, e adevărat, amenajarea bucătăriei de vară a durat cel mai mult: peste două luni.

Sursa foto: Instagram