Exclusiv. Obama, musafirul Marinei Almășan după lansarea ultimei sale cărți. Vedeta a primit un apel emoționant din Dubai

Exclusiv. Obama, musafirul Marinei Almășan după lansarea ultimei sale cărți. Vedeta a primit un apel emoționant din Dubai
Marina Almășan este, dacă nu știați până acum, o autoare de succes, cu 17 volume publicate. Ultimul tocmai a fost prezentat publicului, zilele trecute. Cunoscuta vedetă de televiziune a avut aproape multe personalități ale vieții publice, la evenimentul de acum câteva zile.

Ultimul jurnal de călătorii al vedetei de televiziune a fost lansat. Marina Almășan dezvăluie că a pornit în căutarea lui Moș Crăciun, în Finlanda, și, pentru că l-a găsit, a scris o carte care se cheamă chiar așa: În căutarea lui Moș Crăciun. Proiectul acesteia a fost susținut de Ministerul Afacerilor Externe și de Ambasada Finlandei la București.

La evenimentul de lansare au fost peste 120 de participanți, majoritatea vedete, diplomați, personalități din viața publică. Corina Chiriac, Dinu Maxer, Sanda Ladoși, Liza Panait, Norica Nicolai, Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, Silviu Biriș, Gh.Turda, Cristiana Bota (crainica de aur a  TVR), inventatorul Iuliean Horneț, prof.Ioan Lascăr, Monica Tatoiu, actorii Florin Zamfirescu și Nicolae Călugărița, George Pădure, fostul primar al Sectorului 1, manechinul Raluca Andrei, Florentina Opriș, etc.

Ba mai mult, așa cum au fost surprinși participanții, s-a dovedit că Sanda Ladoși și Dan Helciug pot fi cu succes cronicari de carte pentru o zi, ei însoțindu-și discursurile cu câte o melodie.

Marii absenți ai lansării

Marina Almășan s-a  bucurat de o lansare de carte frumoasă, alături de oameni dragi, dar și de două ființe extrem, de importante. I-au lipsit copiii, Victor, fiul ei și al lui Victor Socaciu, care, de anul trecut, s-a mutat în Dubai, dar și Ana, iubita lui, cu care vedeta TVR are o relație superbă. Ei i-au produs și cele mai mari emoții în acea zi.

„Ana și Victor însă au fost alături de mine și înainte, și imediat după lansare. Cu atât mai mult cu cât cartea le-a fost dedicată. Astfel, primul telefon al zilei a fost de la Victor, care mi-a urat succes, iar seara, apelul cel mai important a venit tot din Dubai: copiii se interesau cum a ieșit și le-am trimis primele câteva poze.

Marina Almășan abia așteaptă să fie vizitată, de ziua ei, de fiul său care s-a mutat în Dubai

De altfel, între noi există de la bun început acest consemn: ne trimitem fotografii și video-uri de la orice întâmplare, mai măruntă sau mai amplă, care are loc în viețile noastre. Chiar și o cumpărătură mai deosebită, făcută de unii și de alții, străbate imediat continentele, sub formă de știre și fotografie!  Din păcate, n-au reușit să se organizeze astfel încât să fie prezenți la lansare, căci au ales să vină de ziua mea, peste câteva zile, știind cât de mult îmi doream acest lucru”, a declarat, pentru Rețete și vedete, Marina Almășan.

Obama și Georgică Cornu i-au stat aproape vedetei la lansarea cărții

Marina Almășan ne-a dezvăluit, însă, că a avut alături două ființe extrem de dragi și importante pentru ea. „A venit însă la București, pentru a-mi fi aproape, Georgică Cornu, de la Timișoara. M-a susținut cu tot sufletul, din primul rând unde a stat alături de Sanda Ladoși și regizorul meu de-o viață Luminița Dumitrescu, însă a plecat puțin dezamăgit că anvergura uriașă a evenimentului m-a ținut departe de el toată seara. Ajunși acasă am realizat… că n-am apucat să ne facem nici măcar o fotografie!!!”, a povestit vedeta.

Dan Helciug a cântat o melodie la lansarea cărții

Marina Almășan trăiește, de ani buni, o poveste de dragoste alături de un afacerist timișorean, care a început când acesta era „pe cai mari”, campion la contracte cu statul, dar care a rezistat și după ce acesta a avut probleme, inclusiv cu legea. Georgică Cornu și Marina Almășan au depășit deja  un deceniu de relație de iubire. Relaţia dintre Marina Almăşan şi Georgică Cornu a debutat într-o perioadă în care amândoi erau căsătoriţi, dar părăsiți de parteneri. De atunci, au trecut prin multe împreună. Au și divorțat, fiecare de partenerul său și, chiar dacă nu s-au căsătorit, duc o viață de cuplu.

Câinele Obama o însoțește în plimbările zilnice pe Marina Almășan

„Imediat după lansare am avut parte și de un alt musafir drag mie: Obama, câinele preferat al lui Victor, rămas în grija părinților Anei, în micuțul lor Rai de lângă București. Pentru o săptămână, cât gazdele sale vor fi în concediu, Obama ospețește la noi, iar eu mi-am reintrat în rolul de „stăpân de câiini”, informându-l constant prin fotografii pe Victor cu privire la cel mai bun prieten al său!

Ultima carte a Marinei Almășan le e dedicată copiilor ei, Victor și Ana

Deși nu se prea obișnuiește pe la lansările de carte, Marina Almășan a organizat și o tombolă, la care norocoșii au primit suveniruri din Finlanda, baxuri de bere, cosmetice, parfumuri, rucsacuri, trollere etc.

În final, Moș Crăciun a ajuns și el la lansarea cărții despre el

Proiectul cărții Marinei Almășan a fost derulat în colaborare cu MAE și  Ambasada Finlandei la București, ambele instituții fiind reprezentate la eveniment. Compania care i-a oferit vedetei ținutele pentru excursia în Laponia a organizat o prezentare a ultimelor tendințe în ceea ce privește hainele pentru astfel de drumeții și călătorii prin lume.

Punctul culminant al lansării (eveniment care a durat două ore) a fost apariția lui Moș Crăciun în persoană, coborât parcă de pe coperta cărții Marinei Almășan. Cartea se numește „În căutarea lui Moș Crăciun. Jurnal de călătorie în Finlanda”.

Recomandarile noastre