Exclusiv. Pe Gina Pistol o apucă panica. Iată ce se întâmplă cu vedeta

Exclusiv. Pe Gina Pistol o apucă panica. Iată ce se întâmplă cu vedeta
Gina Pistol și Smiley urmează să devină părinți în foarte scurt timp, mai exact luna viitoare. Zilele acestea viitoarea mămică a fost absentă de pe rețelele sociale, iar fanii sau îngrijorat, pe bună dreptate. Au și de ce. Vedeta a spus, miercuri, ce se întâmplă.

Nu e o glumă, recunoaște chiar ea, pe Gina Pistol o apucă panica. E vorba despre faptul că mai are foarte puțin până ce va naște. Fiica  vedetei TV și a cântărețului Smiley va veni pe lume la începutul lunii martie.

Pentru primul lor copil, Gina și Smiley s-au pregătit temeinic. Au reamenajat casa, au pregătit camera „buburuzei” – cum era alintată micuța, și au făcut cumpărături cu toate cele necesare. Acum nu mai au decât de așteptat. Stress-ul e mare, pentru amândoi părinții. În acest context, Smiley s-a apucat serios de sport, face alergări aproape zilnic, și își gătește sănătos. Între timp, Gina se șochează cât de „mare” a crescut și el arată burtica cu fetița fanilor.

Pe Gina Pistol o apucă panica

După ce a lipsit câteva zile de pe rețelele sociale, Gina Pistol le-a mărturisit fanilor că au emoționat-o maxim mesajele lor. Ea a aminti că va naște în curând: „nu săptămâna asta, care vine, ci cealaltă”. Și o apucă panica.

Ce va face Gina Pistol în următoarele 2 săptămâni

„Acum încep să realizez ce mi se întâmpla. Asta, după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare, dacă, dacă, dacă! Cred că toate femeile au trecut prin asta. Și partea funny este că, în luna a opta, te uiți așa în oglindă și îți spui: nu am cum să mă fac mai mare de atât, ăsta e maximum! Nu există! Se pare că se poate!”, a mărturisit vedeta care a și arătat ce mare burtică are.

Ea a relatat, în trecut, că s-a îngrășat 15 kilograme pe durata sarcinii. „Mai am puțin, abia aștept! Oricum toate fetele și toate prietenele mele care sunt mame mi-au scris: stai să vezi ce urmează pe ultima sută de metrii, atunci începe distracția. Și într-adevăr, a început distracția și la mine!  Dar mai am puțin și eu voi ține pe fiica mea în brațe”, a încheiat vedeta intervenția.

Sursa foto: Instagram

Iată rețeta de clătite a Annei Lesko. Vedeta e maestră  la tigaie