Iată rețeta de clătite a Annei Lesko. Vedeta e maestră  la tigaie

Iată rețeta de clătite a Annei Lesko. Vedeta e maestră  la tigaie
Le lângă faptul că are un corp superb și că este și foarte talentată pe scenă, Anna Lesko este și o maestră la tigaie. Pasionată de gătit, artista a împărtășit cu fanii una dintre rețetele ei preferate.

Iată rețeta de clătite a Annei Lesko; una dintre cele mai talentate artiste este așa nu doar pe scenă, ci și în bucătărie, acolo unde frumoasa moldoveancă face adevărate minuni.

Pe lângă pasiunea pentru muzică și pictură, Anna Lesko este și o excelentă bucătăreasă. Artista și-a impresionat fanii de-a lungul timpului cu fotografii incendiare dar și cu cele mai interesante rețete. De data aceasta, vedeta și-a dat pe spate fanii cu rețeta ei de clătite în stil american.

Așa de bine arată desertul pe care știe să îl prepare Anna Lesko încât a reușit să-i facă poftă și Adelei Popescu, care este însărcinată, și care nu a stat mult pe gânduri și i-a cerut rețeta. Suflet mare, Anna Lesko nu doar că i-a oferit acesteia rețeta desertului său, ci i-a făcut și o livrare specială la domiciliu.

Dar și fanii au vrut să știe cum se prepară deliciosul desert, ala că artista s-a pus pe scris. Anna Lesko și-a împărtășit rețeta specială de clătite americane.

Rețeta de clătite a Annei Lesko, Aladuski – ingrediente

1 litru de chefir, 8 linguri de zahăr, 1 zahăr vanilinat, esență de vanilie, 18 linguri fără vârf de făină deja cernută, o linguriță rasă de bicarbonat stins în oțet, 3 linguri de ulei, 2 ouă, 2 linguri de cacao, banane

Rețetă Aladuski – preparare

Mai întâi se bat ouăle cu zahărul vanilinat și cu esența, iar apoi, treptat, începeți să adăugați celelalte ingrediente, amestecând. În momentul în care aluatul este gata, nu trebuie decât să le puneți la prăjit, în tigaie.

Sursa foto: Instagram

Clătitele reginei Elisabeta II. Cum le consumă suverana