Pepe radiază. Cu Oana Zăvoranu și cu Raluca nu a fost niciodată așa fericit. Imagini grăitoare

Pepe radiază. Cu Oana Zăvoranu și cu Raluca nu a fost niciodată așa fericit. Imagini grăitoare
Pepe și iubita sa, Yasmine Ody, au ajuns pentru o scurtă vacanță pe litoral. După ce și-a dus fiicele în stațiunea Venus, chiar înainte ca mama lor, fosta sa soție, să nască pe Mariam, fiica noului ei soț, artistul și-a luat iubita și copilul și s-au cazat într-un resort de lux în Mamaia.

Pepe radiază alături de iubita sa, Yasmine Ody, și de micul lor fiu, Junior, abia venit pe lume. Pruncul a fost dus în prima sa vacanță, la mare, unde se bucură de soare, aerosoli și valuri. Yasmine e și ea în culmea fericirii, alături de puiul ei, pe care, grijulie, îl ține la umbră, pe plajă.

Pepe nu și-a dus nevestele la concerte, prin țară, cu Yasmine face excepție

Tată de fete marișoare deja, cu a doua sa soție, Raluca, Pepe este acum în culmea fericirii din moment ce a fost binecuvântat și cu un fiu. Un băiat care îi va duce numele mai departe. În plus, noua sa iubită are grijă să îi fie alături în cele mai intense momente.

Cu fostele neveste nu prea a mers Pepe la concerte. Ținea să fie focusat pe eveniment. În plus, Raluca, fosta lui a doua soție, mama fiicelor lui Pepe, a fost mereu o ființă discretă. Ea nu a agreat niciodată să se expună mai mult decât era cazul, chiar dacă asta a însemnat să stea deoparte de soțul ei.

Yasmine Ody, grijulie cu Pepe Junior

Despre Yasmine Ody nu se poate spune că nu e discretă.  Din contra. Vede oricine-i vizionează profilul de Facebook. Unde doar arareori a postat câte ceva. Nici măcar o singură fotografie cu fiul ei și al lui Pepe nu a pus de când a născut.

Pepe însă a filmat-o la plajă, cu micuțul alături, și cu un tote bag de la Louis Vuitton, un simbol al eleganței, în care încap și toate cele necesare micuțului (de la pampers la cremă de protecție solară) și care poate fi și un cadou inspirat din partea proaspătului tătic. O astfel de geantă costă în jur de 4.000 de dolari.

Artistul nu s-a abținut însă să nu își plimbe, mândru, băiatul pe plajă, radiind de fericire.

Sursa foto: Instagram