Exclusiv. Ce face Pepe pentru iubita sa, Yasmine, și pentru fiul lor, Junior. Noua lor viață, în imagini

Exclusiv. Ce face Pepe pentru iubita sa, Yasmine, și pentru fiul lor, Junior. Noua lor viață, în imagini
Timp de o săptămână, Pepe a petrecut în stațiunea Venus, cu fetițele sale. Le-a dus în vacanță, lăsându-i timp mamei lor, Raluca Pastramă, să se refacă după naștere, dar și să se reobișnuiască cu viața de mamă de nou-născut.

Pepe a devenit tată la începutul lunii, are un băiat, iar acum a avut grijă să le ia pe fetițele lui de lângă Raluca, lăsându-i acesteia răgaz să își întâmpine, alături de noul ei soț, copilul nou-născut.

Maria și Rosa-Alexandra s-au bucurat nespus de vacanța în care au făcut inclusiv un pact cu tatăl lor, și anume că îl vor însoți și în alte locuri unde are concerte.

Pepe și-a dus fiul și iubita la Mamaia

La finele săptămânii însă, Pepe și-a întâmpinat noua familie la mare. Alături de noua sa iubită, mama primului său fiu, au ajuns într-un resort de lux din Mamaia, unde el și Yasmine s-au bucurat de momente intime deosebite.

Viitoarea soție a lui Pepe a arătat că a dus micuțul la mare, în prima lui vacanță. L-a filmat, seara târziu, pe malul mării, somnoros.

Yasmine și Pepe, seară romantică la malul mării, pe înserat

În rest, Yasmine și Pepe s-au bucurat unul de compania celuilalt și s-au răsfățat cu vin și clipe tandre. Așa cum presa a mai relatat, cei doi se cunosc de mai mulți ani, însă abia după despărțirea lui Pepe de Raluca au ajuns să formeze ei înșiși un cuplu. Ceea ce a surprins a fost sincronizarea de care au dat dovadă femeile din viața lui Pepe.

Noua sau iubită și fosta sa soție au rămas însărcinate practic în același timp, și au născut la doar câteva zile distanță.

Raluca Pastramă i-a luat-o înaintea lui Pepe cu „facerea” lucrurilor ca la carte, așa că, având un avans de numai o zi până să nască (foto), a trecut pe la starea civilă și a legalizat relația cu Ibraim, astfel încât fetița lor, Mariam, să vină pe lume într-o familie legal constituită.

Sursa foto: Instagram