Prima imagine cu iubita lui Pepe, după ce a născut. Cum arată tânăra mamă. Exclusiv

Prima imagine cu iubita lui Pepe, după ce a născut. Cum arată tânăra mamă. Exclusiv
În urmă cu exact o săptămână, Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita sa, tânăra make-up artistă Yasmine Ody, i-a adus pe lume primul urmaș care îi va duce numele mai departe, Pascu.  

Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a născut de puțin timp un băiețel care a primit numele Junior, după cum a anunțat fericitul tătic cu puțin timp înainte. Artistul a mai spus și că botezul bebelușului va fi unul discret. „Încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a mărturisit artistul.

Fetițele lui Pepe au cunoscut-o relativ repede pe noua iubită a tatălui lor. Mai mult, când a avut confirmarea sarcinii, la una dintre întâlnirile dintre fetițe și Yasmine, Pepe le-a spus celor mici să o mângâie pe burtică, pentru că acolo se găsește deja frățiorul lor.

Yasmine i-a luat locul Ralucăi în casa lui Pepe

Yasmine s-a mutat încă de luni bune acasă la Pepe, locul de unde, la despărțire, Raluca, fosta lui soție, a plecat cu fetițele. Tânăra mămică a dus sarcina cât se poate de bine. Fire discretă, aceasta a avut puține apariții publice, dar în acesta s-a văzut că silueta nu i-a fost deloc afectată de sarcină.  Yasmine Ody a rămas la fel de slabă ca înainte.

La două zile după ce fosta soție a lui Pepe a născut și ea, și la o săptămână după ce ea însăși a devenit mamă, Yasmin Ody a deci s să le arate fanilor ei de pe rețelele sociale, cum a schimbat-o nașterea.

Tânăra și-a făcut un selfie ca să arate tuturor cât e de suplă și de frumoasă. Pentru fotografie, Yasmine Ody poartă colanți negri, tricou larg, alb, și ochelari de soare. Încă i se vede burtica, dar în rest, radiază.

Pepe și Yasmine se cunoșteau de cinci ani înainte de a deveni iubiți, dar și-au asumat relația public când au fost convinși de iubirea lor.

Sursa foto: Instagram