Exclusiv. Prima imagine cu soția prințului Nicolae al României, gravidă a doua oară. Secretul e încă păstrat

Exclusiv. Prima imagine cu soția prințului Nicolae al României, gravidă a doua oară. Secretul e încă păstrat
Prințesa Maria Alexandra, fiica prințului Nicolae al României se pregătește să devină soră mai mare. Părinții ei au anunțat încă de acum două luni că vor mai avea un copil.

Soția prințului Nicolae al României ne arată ce mare i-a crescut burtica. Acesta a participat alături de soțul ei al un eveniment, iar rochia fluidă pe care a îmbrăcat-o a scos în evidență evoluția sarcinii.

Fostul prinicipe Nicolae, nepotul regelui Mihai I, a anunțat că el și soția sa, Alina-Maria Binder, așteaptă cel de-al doilea copil. „De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei”, este mesajul transmis duminică pe pagina de Facebook a lui Nicolae al României.

Bebelușul va veni pe lume în primăvara lui 2022. Deși știu la această oră dacă va fi fetiță sau băiat, prințul a păstrat secretul.

Cât de mare i-a crescut burtica soției prințului Nicolae al României

Fostul prinicipe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, mai au o fetiță, Maria – Alexandra, care, recent, a împlinit primul an de viață.

Amintim că Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua în care a împlinit 25 de ani. El era al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și după mama sa, Principesa Elena.

În anul 2015, la 1 august, lui i-a fost retras titlul și a fost exclus din linia succesorală, în urma unor controverse legate de o relație cu o tânără care a rămas însărcinată. Tânăra, Nicoleta Cîrjan, a susținut că fetița pe care a născut-o în 2016 este fiica principelui Nicolae, însă acesta nu a recunoscut copilul.

Un an mai târziu, Nicolae al României s-a căsătorit, civil, la Henley-on-Thames, cu Alina Marian Binder. La 30 septembrie 2018, cuplul s-a căsătorit religios la biserica Sfântul Ilie din Sinaia, iar recepția de nuntă a avut loc la cazinoul Sinaia, fără ca reprezentanții Casei Regale a României să participe la ceremonie. Cei doi au devenit părinți, peste alți doi ani, fiind binecuvântați cu o fetiță. Acum așteaptă, cu emoție, venirea pe lume al celui de-al doilea copil al lor.

Sursa foto: Facebook / Instagram

Recomandarile noastre