Exclusiv. Răzvan Simion a pus piciorul în prag. A făcut anunțul în direct

Exclusiv. Răzvan Simion a pus piciorul în prag. A făcut anunțul în direct
1 martie și 8 martie se pare că l-au adus la fundul sacului pe Răzvan Simion. Celebrul prezentator a luat o decizie.

Aflat la datorie, pe platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Răzvan Simion i-a lăsat fără cuvinte pe colegi cu o declarație.

„Când nu port costum…”

Răzvan Simion și-a golit buzunarele cu sărbătorirea zilelor de 1 martie și 8 martie. Mai în glumă, mai în serios, el și-a anunțat familia, în plină emisiune, că s-a terminat cu achiziționarea de flori acasă. De asemenea, el a dat de înțeles că s-a închis robinetul și în cumpăratul de poșete și poșetuțe.

Daliana Răducan, cum rar poate fi văzută

În aceste condiții, e lesne de înțeles că nici fiica și nici iubita nu l-au scutit de la cheltuieli pe prietenul lui Răzvan Simion. Pe 12 ianuarie, iubita lui Răzvan a postat o fotografie inedită, în care a apărut așa cum nimeni n-a mai văzut-o până acum, iar fanii i-au apreciat pe bandă rulată frumusețea. „Când nu port costum…”, a fost explicația dată de Daliana Răducan.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, de 8 martie

Răzvan e cea mai bună variantă a lui de până acum

De 8 martie, Răzvan și-a făcut fanii fericiți, postând câteva fotografii alături de Daliana Răducan. Prietenii din online n-au mai contenit cu laude și i-au spus prezentatorului că ce cea mai bună variantă a lui de până acum de când o are alături pe frumoasa brunetă.

„Când pierzi ceva este pentru ca Dumnezeu ți-a pregătit ceva mai bun…”, „Doamna e o bijuterie însăși!”, „Extraordinar de frumoasă! Extraordinar de frumoși împreună”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor lui Răzvan Simion.

Fiica lui Răzvan Simion și-a schimbat look-ul

Ianca Simion, schimbare radicală de look

Cu puțin timp în urmă, fiica lui Răzvan Simion, și-a anunțat fanii că și-a schimbat look-ul radical. În acest sens, Ianca a postat și câteva fotografii cu noul păr blond, iar fanii au apreciat noua coafură. Printre domnișoarele care au felicitat-o a fost și fata Andreei Marin, Violeta, care i-a trimis mai multe inimioare. „Superbă, foarte frumoasă minunată, Doamne, cât de frumoasă, Hot, hot, Waw, ce bine îți stă”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor din online.

Recomandarile noastre