Exclusiv.  S-a reunit clanul Pastramă! Ia să vedeți cum arată acum fosta soție a lui Pepe

Exclusiv.  S-a reunit clanul Pastramă! Ia să vedeți cum arată acum fosta soție a lui Pepe
După ce fostul ei soț și-a găsit o nouă iubită, Raluca lui Pepe a decis să își secretizeze profilul de Instagram, iar nimeni nu i-am mai văzut vreo postare de luni bun. Până atunci, chiar și după divorț, ne delecta cu imagini frumoase. Iată ce s-a mai întâmplat în viața ei și de ce se ascunde.

Zilele acestea clanul Pastramă s-a reunit. Raluca Patramă a mers și ea cu fetițele în vizită la Brigitte și Florin Pastramă. Mai exact, la afacerea lor care, se pare, are un succes fenomenal înainte de Crăciun. Lumea vine să se fotografieze cu Moșul și, într-un peisaj de vis, cu elfi, brazi etc. Totul, contra cost. Căci, se știe, Brigitte are un bun simț al afacerilor.

Îmbrăcate frumos de către mama lor,  fetițele lui Pepe au fost foarte fericite. Ele au primit cadouri de la Moș Crăciun, dar au avut ocazia să își și revadă unchii și mătușa.

Raluca Pastramă, răsfățată cu vorbe dulci

În timp ce e liniște în relația lui Pepe cu make-up artista Yasmine Ody, pare că e la fel și în viața Ralucăi. De la momentul din primăvară când a ajuns pe internet o fotografie cu un sărut pasional între ea și un bărbat a cărui identitate a fost secretizată (prin aplicarea unui sticker sub formă de inimă roz), nu s-a mai aflat nimic. E de înțeles că, mamă grijulie, Raluca are grijă de fetițele ei, să nu le lipsească nimic, dar nici să nu fie subiect de discuție la școală – de către alți copii sau, mai rău, chiar de către dascăli și părinți.

În plus, e preocupată și atentă de bunul mers al afacerii sale.

În urma divorțului de Pepe,  Raluca a rămas cu afacerea grădiniței. Pe de altă parte, prin august, în presă a „transpirat” cine e iubitul Ralucăi.

Se numește Ibrahim, și din postările sale reiese că e mare fan Tzancă Uraganu. Altfel, i-a dedicat Ralucăi o melodie, pe post de super declarație de dragoste.

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!” , este mesajul scris de actualul iubit al Ralucăi Pastramă, cu ocazia zilei sale de naștere într-o postare de pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram