Exclusiv. Schimbări majore în viața lui Bogdan Ionescu. Tăticul a făcut anunțul: „Baby on the way”

Exclusiv. Schimbări majore în viața lui Bogdan Ionescu. Tăticul a făcut anunțul: „Baby on the way”
Emoții cât casa, și peste, pentru fostul ginere al lui Traian Băsescu. De emoție, s-a trezit cu noaptea-n cap și a ieșit la alergat, ca să își limpezească gândurile.

Bogdan Ionescu devine tată din nou. Pe lângă cei doi copii minunați, pe care îi are cu Elena Băsescu, Traian junior și Anais, iubita lui soție îi aduce pe lume un nou copil. Emoționat de ceea ce urmează, încă de joi după-amiaza, Bogdan Ionescu a distribuit două imagini cu camera fetiței care, în curând se va naște.

„Baby on the way” a titrat  Bogdan Ionescu. El a dezvăluit și când se va naște aceasta.

Bogdan Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Bogdan și Sheila s-au căsătorit în 2020 la începutul lunii octombrie. Au făcut căsătoria civilă al București, iar nunta fastuoasă într-un palat otoman, pe malul Bosforului, în Istanbul, nevasta fiind turcoaică.

Anul trecut, în vară, Bogdan a aflat că va fi tată de fată. El va avea astfel trei copii.

Impresionantă este relația pe care noua familie Ionescu o care cu fosta soție a bărbatului, dar și cu copiii lor. Bogdan și Sheila  sunt o prezență constantă în viața copiilor Elenei Băsescu. Cei doi participă la aniversări, la evenimentele importante și petrec foarte mult timp alături de Traian junior și Anais.

Când se va naște fetița

Pentru frumoasa turcoaică Sheila Giafer, fetița cu Bogdan Ionescu este primul ei copil. Ea îi iubește foarte multe pe copiii soțului ei și are o relație părintească foarte frumoasă cu nepoții lui traian Băsescu. Le-a spus că vor avea o surioară și abia așteaptă momentul.

În casa lui Bogdan Ionescu a fost deja amenajată camera fetiței. Părinții au optat pentru mobilier și accesorii albe. Acum, cu camera  gata, vor număra cele 10 zile până la nașterea micuței.

Bogdan Ionescu și soția sa, Sheila sunt foarte fericiți

Din tot ce am auzit de la surse din anturajul lor și din postările pe care le-au făcut, sunt foarte fericiți împreună. Pentru aniversarea unui an de la căsătoria lor, Bogdan și Sheila au petrecut câteva zile de vis în Franța.

Iar de sărbători, înaintea Crăciunului, Bogdan a vrut să arate că respectă tradițiile românești. Ca orice bărbat care are grijă de toate detaliile necesare familiei sale, Bogdan Ionescu a tăiat porcul. Pentru asta s-a dus la țară, împreună cu prieteni apropiați, dar nu și-a uitat nici prietenii virtuali, cărora le-a arătat isprava pe pagina de Instagram.

Sursa foto: Instagram