Exclusiv. Smiley își găsește tot felul de preocupări în așteptarea tensionată a micuței prințese

Exclusiv. Smiley își găsește tot felul de preocupări în așteptarea tensionată a micuței prințese
Smiley și Gina Pistol numără efectiv zilele până la momentul în care, în sfârșit, își vor ține fetița în brațe. Tensiunea e maximă. Așa cum  mărturisea blondina, mai au foarte puțin de așteptat.

Încă nu ne-au spus cum se va numi micuța lor, iar Smiley își găsește tot felul de preocupări în așteptarea tensionată a micuței prințese. Asta, în timp ce Gina îl ajută cu bucurie. Și viitoarea mămică e la fel de tensionată.

Ei au terminat de ceva timp pregătirea casei pentru sosirea micuței. Locuiesc în casa lui Smiley, care a fost renovată și reechipată în conformitate cu noile necesități. Una din camere a devenit camera copilului, și a primit tapet în culori pastel, pătuț micuț, dar și o canapea generoasă pe care mama să se poată relaxa, dar și unde să își poată hrăni micuța. Bucătăria a intrat și ea în renovări, iar dressing-ul a fost, de asemenea, inclus în noile amenajări.

Acum, cei doi părinți nu mai au pregătiri de făcut. Gina Pistol și-a făcut și ultimele cumpărături înaintea nașterii. Și ea și Smiley așteaptă cu nerăbdare momentul în care fetița lor chiar va veni pe lume.

Până atunci, în tensiunea maximă pe care o simt, amândoi, Smiley își găsește tot felul de preocupări în care o include și pe iubita sa.

Smiley își găsește tot felul de preocupări

Astfel, a realizat, acasă, un video în care pare că e mai ceva ca un maestru shaolin în aruncarea pixurilor în pahare. O face de la distanță. Țintește perfect. Reușește chiar și o aruncare cu spatele. Toate îi ies din prima.

Video-ul e realizat pentru platforma TikTok. Apoi ne dezvăluie și secretul din spatele succesului său. Știți vorba aceea celebră? „În spatele fiecărui bărbat de succes e o femeie”. Ei bine, fix aia e și la ei! Cine îi asigură succesul loviturilor perfecte lui Smiley? Gina. Iată cum.

@smiley_omul@gina.pistol a reusit toate aruncarile 😂 ##smiley ##adeline♬ Adeline – Smiley

Sursa foto: Instagram

Ce se întâmplă cu recompensa oferită de Lady Gaga pentru găsirea buldogilor