EXCLUSIV. Sora lui Mircea Badea trece prin momente grele. Vești triste

EXCLUSIV. Sora lui Mircea Badea trece prin momente grele. Vești triste
Cunoscutul prezentator Mircea Badea trece prin momente grele, din cauza unei situații familiale. Sora lui traversează o perioadă foarte dificilă, care îi va schimba viața definitiv.

Naty Badea a fost mereu ca un bibelou pentru Mircea Badea, acesta fiind un frate realmente protector.

Cei doi au lucrat împreună ani de zile în trustul Intact tocmai pentru că fratele a vrut să o știe mereu aproape și să o protejeze. De asemenea, când Naty s-a despărțit de tatăl copilului ei, Mircea Badea a preluat cu încredere rolul de figură masculină din viața lui „Rontzi”, așa cum o alintă prezentatorul pe nepoata sa.

Totodată, Naty Badea a decis să-și ia zborul de lângă cuibul confortabil creat de familia ei, taman în Italia. O țară-miraj, care te face să crezi că acolo e un adevărat paradis.

Din păcate, bula de săpun s-a spart. Vrea să revină acasă!

„Italia a fost mereu destinația mea preferată pentru vacanțe. Dar de la a merge în vacanță în Italia până la a locui aici, e drum lung. Lung cam cât din România până în Italia. Cum am ajuns eu să locuiesc pentru moment în Italia, prizonieră a propriei vieți e poveste lungă și prea personală ca să fie spusă public. Dar cum spunea un prieten de-al meu psiholog, de câte ori ești într-o situație dificilă, gândește-te la ce cadou te așteaptă dincolo de această situație.”, a scris Naty prietenilor ei, semnalând că situația nu e deloc roz.

„Au trecut câteva luni de când ma aflu la Mestre, la 20 de minute de Veneția, cel mai frumos loc din lumea asta. Cum am reușit sau nu, mai ales nu, să mă adaptez la o țară pe care credeam că o cunosc și pe care credeam că o iubesc, asta aș vrea să vă povestesc. Cu bune și cu rele, cu dificultăți și bucurii…ca-n viață… Nu veți auzi clișee și rutine de seară sau cum să fim frumoase sau cât de fashion am defilat eu la Veneția. Vă voi împărtăși adevărul meu despre o experiență a vieții normale și banale cu sinceritatea unei românce get beget… Pe mâine deci…sau a domani, mai degrabă…”, a mai spus sora lui Mircea Badea care în scurt timp va povesti greutățile pe care le-a întâmpinat în așa-numita „țară-cizmă”.

Ce meserie are sora lui Mircea Badea

Naty este scriitoare, iar romanul  “Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!”, publicat în 2019, a fost scris integral pe telefonul mobil!

Naty Badea a mărturisit că s-a gândit să îi contacteze pe oficialii de la Guinness World Records ca să afle dacă mai există vreo persoană care a scris o întreagă carte pe smartphone.

“Împlinesc o vârstă rotundă și mi-am dăruit un autoroman. Am zis să îl scot acum. L-am scris tot pe telefonul mobil. Am încercat pe foi, am încercat pe laptop, dar nu am reușit. M-am gândit să îi și contactez pe cei de la Cartea Recordurilor să îi întreb dacă a mai făcut cineva așa. Romanul are șapte povești de iubire, o singură protagonistă, Clara Stănescu și fiecare poveste are o etichetă. Ea organizează o cină misterioasă. Finalul este unul foarte neașteptat”, a declarat Naty Badea în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei”.

Și Mircea Badea se mută!

Într-un Instastory, luni, Carmen Brumă a făcut o dezvăluire fanilori. „Trec printr-o perioadă dificilă, de ordin locativ”, a spus fotomodela lui Badea, explicând că e vorba de o mutare de domiciliu și că va oferi mai multe detalii atunci când va fi momentul.

Nu se pune în discuție o separare de prezentator, deci Carmen Brumă nu pleacă de acasă, ci se pare că logenvivul cuplu a ales să se mute într-o altă casă, mai spațioasă, pentru că băiețelul lor s-a făcut mare.