Exclusiv. Tare mândru e Virgil Ianțu de fiica lui. Cum s-a transformat puștoaica

Exclusiv. Tare mândru e Virgil Ianțu de fiica lui. Cum s-a transformat puștoaica
Virgil Ianțu este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. Și, cum bine știți, are o relație cu totul specială cu copiii. Recent a reînceput emisiunea care i-a adus notorietate.

Dar tare mândru e Virgil Ianțu de fiica lui. Virgil Ianțu este tată de fată. Vedeta de televiziune are o fiică și, ori de câte ori are ocazia o arată și fanilor. Aceasta a crescut, e deja mare și, după ultima postare, toată lumea a fost impresionată să constate cât de mult s-a transformat junioara.

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, va împlini luna aceasta 16 ani. În așteptarea momentului, tatăl și fiica au ieșit în oraș, unde s-au simțit foarte bine împreună. Este o adevărată domnișoară adolescenta. Îmbrăcată într-un top scurt, aceasta își îmbrățișează tatăl pentru o fotografie de colecție. Se vede cu ochiul liber că vedeta TV nu mai își încape în piele de mândrie.

Tare mândru e Virgil Ianțu de fiica lui

Virgil Ianțu e pur și simplu topit după fiica sa. „Asa se vede din afară? Așa de topit sunt? Credeam că sunt mult mai pe poziție”, a scris acesta alături de fotografia cu ei doi. Recent, prezentatorul TV a mărturisit că are o relație excelentă cu fiica lui și că între ei există o comunicare perfectă.

„Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar și despre alimentație, despre absolut orice, dar și care sunt consecințele în cazul în care nu respectă ce îi spunem. Mergem pe încredere, dar și pe argumentare. Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinți ajung la ea și că le și asimilează, că nu trec pe lângă”, mărturisea Virgil Ianțu, în urmă cu ceva vreme.

Jasmina visează la o carieră în modă

Adolescenta lui Ianțu este pasionată de modă. Ei îi place să își facă singură haine. Fata lui Virgil Ianțu coase haine, le modifică după bunul ei plac. „Mă pasionează să mă îmbrac. Îmi place să îmi creez singură anumite haine. Le fac singură. Le cos, le tai, le fac. M-am gândit să fiu designer sau poate model. Mai am timp să mă gândesc. (…) Îmi place foarte mult să cânt, dar nu o fac pentru că îmi este rușine. Îmi mai place și să dansez”, a declarat Jasmina pentru VIVA!.

Sursa foto: Instagram

Madonna își laudă fiul de 15 ani, îmbrăcat în rochie de seară: „Încrederea este totul”. VIDEO

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp