Exclusiv. Ultima dorință a Lidiei Buble: acum vrea un porc!

Exclusiv. Ultima dorință a Lidiei Buble: acum vrea un porc!
Lidia Buble știe ce își dorește. Ea a dezvăluit totul. E extravagant, e neobișnuit și neașteptat. Rămâne de văzut cine îi va împlini dorința.

Ultima speculație despre Lidia Buble era că se iubește cu Ensar Duman, un cetățean turc care este consilier medical. Adică face conexiuni între pacienții români și medici din spitalele din Turcia. Nu există niciun indiciu serios că ar fi așa, deci…trecem mai departe.

Cântăreața e ocupată acum cu mutatul în casă nouă și le-a scris fanilor despre momentele prin care trece. ”M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, a scris Lidia Buble pe rețeaua de socializare.

La capitolul dragoste, fosta iubită a lui Răzvan Simion de la Neața cu Răzvan și Dani nu duce lipsă de sentimente. E o mare iubitoare de animale, iar acest lucru se vede  din postările pe care le face. Ori de câte ori dă peste vreun animăluț nu se lasă până nu se joacă puțin cu el. Lidia Buble chiar are propriul animal de companie.

De acum trei ani vedeta a devenit „mama” lui Bubișor, un pomeranian alb, alintat Bulbby. Era atunci iubita lui Răzvan, au fost discuții aprinse în familie, el spunând că o va părăsi dacă îl bagă în casă pe Bubbly. Până la urmă, și prezentatorul a prins drag de lăţos. „Te îndrăgosteşti de el din prima!”, a spus Lidia, care, până în pandemie, îl ducea pe micuţ la concerte și la evenimente. Între timp, Răzvan a fost cel părăsit.

Lidia Buble s-a plictisit (și) de Bulbby?

Acum Bulbby  o însoțește pe frumoasa blondină doar la plimbare, pentru că trebuie și el să fie protejat de coronavirus. Dar, mănâncă zacuscă, în rând cu ea.

Ei bine, Lidia Buble se pare că nu se mai mulțumește cu animalul de companie pe care îl are de trei ani. Vrea ceva mai mult. Ceva diferit. E pregătită pentru o nouă etapă din viața ei. Așa cum a fost după cinci ani de relație cu Răzvan Simion. Iată ce își dorește, mai nou, Lidia Buble: un porc!

Vedete și porci

Nu trebuie să vă panicați, nu e vorba de un porc pe care să îl taie înainte de Crăciun, ci de unul pe care să îl plimbe, tot în lesă, ca și pe Bulbby. Cântăreața abia întoarsă din vacanța exotică din Zanzibar  și-a dezvăluit dorința pe internet. Adevărul e că Lidia s-a orientat bine, cel puțin dintr-un punct de vedere.

Când vine vorba de animale de companie vedetele de la noi au, în general, pisici sau câini. Iulia Albu a făcut excepție cu găinile ei și aparițiile extravagante. Cum vedeta nu mai defilează cu păsări de ceva vreme, Lidia poate să-i ia locul în topul celor mai cool vedete și să plimbe porcușorul. Ea își dorește ca animal ce companie un „cup-cake pig”, adică un porc care și când e adult nu depășește în gabarit dimensiunea unui purceluș.

Peste ocean, purcelușii sunt la ordinea zilei aduși în casele vedetelor pe post de animale de companie. În toamna lui 2018, Ariana Grande făcea furori cu noul ei animal de companie, un porc. Alessandro Michele ( Gucci) sau George Clooney sunt alte staruri care plimbă porcii prin parc.

Sursa foto: Instagram

Meghan Markle nu a făcut față umorului englezesc al Reginei. Ce a supărat-o!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp