Exclusiv. Ultimele noutăți cu George Burcea și iubita Viviana. Actorul o ia rău pe urmele lui Oțil

Exclusiv. Ultimele noutăți cu George Burcea și iubita Viviana. Actorul o ia rău pe urmele lui Oțil
Andreea, tu vezi ce fac aceștia doi? Iubițeii de la Ferma continuă să șocheze audiența cu postările lor. Am fi curioși ce părere au foștii lor parteneri.

Dacă erați curioși să aflați ultimele noutăți cu George Burcea și Viviana Sposub, vi le spunem noi. Dar, atenție. Sunt destul de șocante. Așa cum știți, fostul soț al Andreei Bălan a avut nevoie doar de câteva zile ca să se îndrăgostească nebunește de fosta prezentatoare meteo Viviana Sposub.

Cei doi s-au cunoscut în timpul show-ului Ferma, și au trăit o poveste care pare ruptă dintr-un cântec. S-au văzut, s-au plăcut, ce rămâne de făcut? De făcut au făcut de toate, pe repede înainte. Escapadă la mare, vizită la părinți, la bunica, excursii, COVID-19, declarații de dragoste în public. Dar parcă mai era nevoie de ceva, să își țină fanii în priză, așa cum se cade în cazul unor vedete de talia lor.

Ultimele noutăți cu Burcea și Sposub

Fără să stea mult pe gânduri, George Burcea o ia pe urmele prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani. Dacă Oțil e pasionat de motoare puternice, de ce nu ar fi și el! Numai bine, împreună cu iubita lui, au ceva nou de experimentat. Cei doi, Viviana și George, după o vizită la bunica Maria, au îmbrăcat combinezoane albe și s-au apucat de pilotaj de motoare. „Dacă aveți nevoie de pilot să știți că mă găsiți în Adâncata, la MotorPark”, a dezvăluit actorul pe contul său de socializare.

Ultimele noutăți cu Burcea și Sposub. Actorul o ia rău pe urmele lui Oțil

Dar cei doi nu se opresc aici. Știți că Dani Oțil obișnuiește să își fotografieze iubita în cele mai incendiare situații. Iată că și George Burcea s-a apucat să o facă. Dar el e mai tare. O filmează pe Viviana. Cu atenție la detalii.

Iar când spunem detalii, ne referim la minijupe scurte asortate cu cizme până deasupra de genunchi. Sau la decolteul generos și apetisant al domnișoarei, pe care aceasta și-l pune în valoare cu talent de fiecare dată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Într-o ultimă postare a Vivianei pe contul său de Instagram, aceasta dezvăluie cum apar imaginile atât de atrăgătoare în care li se prezintă fanilor. „Având în vedere că v-a plăcut atât de mult să vedeți astfel de conținut pe pagina mea, l-am rugat pe @george_burcea să mă ajute să mai filmez un HAUL drăguț pentru voi. Evident, toate hainele sunt de pe (…)”, a dezvăluit tânăra îndrăgostită în timp ce își prezintă bustul într-o cămașă de piele de culoare neagră.

Sursa foto: Instagram

Ion Iliescu, la 91 de ani. Este ateu de mic copil și nu poartă verighetă