EXCLUSIV Vedeta Kanal D, de curând mămică: „Nu pot să cer de la mine ca într-o lună de la naștere să am pătrățele pe abdomen”

EXCLUSIV Vedeta Kanal D, de curând mămică: „Nu pot să cer de la mine ca într-o lună de la naștere să am pătrățele pe abdomen”
Anca Ciota, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Știrilor Kanal D, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. De o lună, este mămica unui băiețel și se bucură de fiecare clipă alături de cel mic.

Frumoasa prezentatoare și soțul ei, Phelipe, se ocupă singuri de fiul lor. Vedeta recunoaște că nu îi este ușor să se adapteze la viața cu un nou-născut, dar, în ciuda oboselii, este cea mai fericită femeie din lume.

„Viața mea s-a schimbat radical. Oricât te-ar pregăti cineva pentru ce urmează, când trăiești pe pielea ta, te simți altfel, trăiești altfel fiecare clipă. Pe lângă faptul că este absolut minunat, este și dificil, și trebuie să fii foarte sincer și să nu ascunzi asta. Ne adaptăm la viața nouă, cu un nou-născut, centrul universului nostru s-a schimbat, este chiar fiul nostru. În ciuda faptului că nu este o misiune ușoară, ne descurcăm foarte bine”, ne-a declarat proaspăta mămică.

Doi părinți foarte implicați

Cei doi fericiți părinți sunt extrem de implicați amândoi în creșterea celui mic. Phelipe, soțul Ancăi Ciota, este un sprijin de nădejde pentru prezentatoarea Kanal D, atât în creșterea bebeului, cât și în proiectele pe care aceasta le are în mediul online.

„Pe lângă faptul că suntem implicați total în viața copilului nostru, să fie el bine din toate punctele de vedere, continuăm și cu proiectele din online. Acolo nu am luat pauză, am luat doar de la Meteo de la Kanal D, pentru că nu aveam cum să fiu fizic în redacție. Dar nu am luat pauză din online, iar Filip mă ajută cu tot ce ține de partea asta. Pentru mine este foarte important că el este cu noi în timpul zilei acasă, altfel mi-ar fi fost mult mai greu. Mă ajută foarte tare, mai facem schimb cu îndatoririle. Îi facem împreună băița de seară, e o experiență care ne bucură foarte mult. Facem o echipă foarte bună. Este foarte important sprijinul tatălui, atât emoțional, cât și fizic pentru mamă”, a aăugat Anca Ciota.

Recunoscută pentru fizicul său de invidiat, adepta sportului și a stilului de viață sănătos, Anca Ciota și-a revenit spectaculos la o lună după naștere, reușind să dea jos surplusul de kilograme acumulat în timpul sarcinii. Spune că mai are câteva kilograme peste greutatea normală, însă atunci când medicii îi vor permite, va reveni la activitatea fizică.

Sunt recunoscătoare, nu mă plâng

„Sunt recunoscătoare că am avut un corp care a reactionat foarte bine după naștere. Am făcut cezariană, deși mi-am dorit foarte mult să nasc natural. Înainte să nasc aveam aproape 80 de kilograme, nu mă așteptam să ajung la greutatea asta. Acum sunt undeva la 64, 65 de kilograme. Când am ramas însărcinată, aveam 60 de kilograme, dar cu un tonus mult mai bun, făcusem sport, am făcut mișcare și în timpul sarcinii.

Asta simt că îmi lipsește, dar nu pot să mă plâng. Nu pot să cer de la mine ca într-o lună de la naștere să am pătrățele pe abdomen”.

Anca Ciota și soțul său Phelipe sunt împreună de peste 16 ani. Cei doi și-au terminat de curând de construit casa și acum au cu adevarat un cămin, odată cu venirea pe lume a lui David Liam.