Al doilea Triunghi al Bermudelor există și se numește Triunghiul Bennington. Acest nume ciudat a fost dat pădurilor situate în jurul muntelui Glastenbury din Bennington, Vermont. La fel ca în celebrul Triunghi al Bermudelor, oamenii par să dispară acolo fără urme. Există cel puțin 5 americani care au dispărut în Triunghiul Bennington și ale căror urme nu au fost găsite niciodată.

Prima dispariție a avut loc în 1945. Un gardian forestier în vârstă de 74 de ani, Middie Rivers, făcuse drumeții în pădure cu 4 vânători. La un moment dat, Rivers a mers înainte și vânătorii l-au pierdut din vedere. Nimeni nu l-a mai văzut de atunci. Potrivit vânătorilor, pădurarul experimentat nu s-ar fi putut pierde.

Al doilea Triunghi al Bermudelor. Dispariții misterioase fără explicație

Un an mai târziu, Paula Welden, în vârstă de 18 ani, a dispărut și ea în pădure. Fata a ieșit la plimbare pe calea turistică Long Trail și nu s-a mai întors niciodată. Paula era fiica unui faimos arhitect, iar dispariția ei a provocat înființarea unui nou departament de poliție în Vermont, care nu existase până atunci. Căutarea a fost efectuată de anchetatori din New York, Connecticut și Massachusetts împreună cu agenți FBI până în 1947.

Paula Walden

Nu s-au găsit semne ale fetei dispărute. Cu toate acestea, mai târziu a fost găsit un suspect. Unul dintre localnici care, conform zvonurilor, a spus odată că știa unde dispăruse fata. Când a făcut această declarație, suspectul era beat. Dar, din moment ce trupul Paulei nu a fost găsit niciodată, nu a avut loc niciun proces.

La 3 ani de la acest eveniment, o altă dispariție misterioasă a avut loc în Triunghiul Bennington. După ce și-a vizitat rudele, James Tedford a luat autobuzul spre casă. Ultima dată când a fost văzut era așezat în spatele autobuzului cu lucrurile sale personale și o broșură deschisă cu orarul. Era la popas înainte de ultima. Cu toate acestea, James nu a ajuns niciodată la ultima oprire. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el și cum poate fi posibil să dispară fără urmă.

Disparițiile s-au oprit brusc 

La un an după dispariția lui James Tedford, un băiețel de 8 ani, Paul Jephson, a dispărut și el tot în zonă. Era într-un camion cu mama sa. La un moment dat, femeia a oprit mașina și s-a distras timp de câteva secunde. Asta a fost suficient pentru ca băiatul să dispară. În acea zi, băiatul purta o jachetă stacojie strălucitoare și totuși, voluntarii și polițiștii nu au găsit urme după ce au verificat fiecare centimetru de pădure în căutarea lui Paul.

16 zile mai târziu, o femeie de 53 de ani, Frieda Langer, a dispărut și ea în Triunghiul Bennington în timp ce făcea drumeții în zonă cu vărul ei. A căzut în pârâu și s-a udat. Asta a făcut-o să-și părăsească tovarășul și să se îndrepte spre tabără pentru a-și schimba hainele. A fost ultima oară când a văzut-o cineva.

De atunci nu s-au mai întâmplat alte dispariții în Triunghiul Bennington. Potrivit poliției, o singură persoană a dispărut în ultimii 50 de ani în zona Triunghiului Bennington. Așadar, astăzi, poate fi numit un loc liniștit.

Toate aceste povești s-au întâmplat acum câteva decenii. Pentru unii, este convenabil să spunem că a fost misticism, în timp ce alții (cei mai persistenți) continuă să caute indicii în arhive și sunt hotărâți să rezolve misterele.

Foto: Brightside

Iubirea interzisă a lui Oscar Wilde. Povestea poetu

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp