Există al doilea Triunghi al Bermudelor. Locul unde oamenii au dispărut în mod misterios

Există al doilea Triunghi al Bermudelor. Locul unde oamenii au dispărut în mod misterios
Triunghiul Bennington este cunoscut ca fiind un al doilea Triunghi al Bermudelor. Oamenii au dispărut aici în mod misterios.

Al doilea Triunghi al Bermudelor există și se numește Triunghiul Bennington. Acest nume ciudat a fost dat pădurilor situate în jurul muntelui Glastenbury din Bennington, Vermont. La fel ca în celebrul Triunghi al Bermudelor, oamenii par să dispară acolo fără urme. Există cel puțin 5 americani care au dispărut în Triunghiul Bennington și ale căror urme nu au fost găsite niciodată.

Prima dispariție a avut loc în 1945. Un gardian forestier în vârstă de 74 de ani, Middie Rivers, făcuse drumeții în pădure cu 4 vânători. La un moment dat, Rivers a mers înainte și vânătorii l-au pierdut din vedere. Nimeni nu l-a mai văzut de atunci. Potrivit vânătorilor, pădurarul experimentat nu s-ar fi putut pierde.

Al doilea Triunghi al Bermudelor. Dispariții misterioase fără explicație

Un an mai târziu, Paula Welden, în vârstă de 18 ani, a dispărut și ea în pădure. Fata a ieșit la plimbare pe calea turistică Long Trail și nu s-a mai întors niciodată. Paula era fiica unui faimos arhitect, iar dispariția ei a provocat înființarea unui nou departament de poliție în Vermont, care nu existase până atunci. Căutarea a fost efectuată de anchetatori din New York, Connecticut și Massachusetts împreună cu agenți FBI până în 1947.

Paula Walden

Nu s-au găsit semne ale fetei dispărute. Cu toate acestea, mai târziu a fost găsit un suspect. Unul dintre localnici care, conform zvonurilor, a spus odată că știa unde dispăruse fata. Când a făcut această declarație, suspectul era beat. Dar, din moment ce trupul Paulei nu a fost găsit niciodată, nu a avut loc niciun proces.

La 3 ani de la acest eveniment, o altă dispariție misterioasă a avut loc în Triunghiul Bennington. După ce și-a vizitat rudele, James Tedford a luat autobuzul spre casă. Ultima dată când a fost văzut era așezat în spatele autobuzului cu lucrurile sale personale și o broșură deschisă cu orarul. Era la popas înainte de ultima. Cu toate acestea, James nu a ajuns niciodată la ultima oprire. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el și cum poate fi posibil să dispară fără urmă.

Disparițiile s-au oprit brusc 

La un an după dispariția lui James Tedford, un băiețel de 8 ani, Paul Jephson, a dispărut și el tot în zonă. Era într-un camion cu mama sa. La un moment dat, femeia a oprit mașina și s-a distras timp de câteva secunde. Asta a fost suficient pentru ca băiatul să dispară. În acea zi, băiatul purta o jachetă stacojie strălucitoare și totuși, voluntarii și polițiștii nu au găsit urme după ce au verificat fiecare centimetru de pădure în căutarea lui Paul.

16 zile mai târziu, o femeie de 53 de ani, Frieda Langer, a dispărut și ea în Triunghiul Bennington în timp ce făcea drumeții în zonă cu vărul ei. A căzut în pârâu și s-a udat. Asta a făcut-o să-și părăsească tovarășul și să se îndrepte spre tabără pentru a-și schimba hainele. A fost ultima oară când a văzut-o cineva.

De atunci nu s-au mai întâmplat alte dispariții în Triunghiul Bennington. Potrivit poliției, o singură persoană a dispărut în ultimii 50 de ani în zona Triunghiului Bennington. Așadar, astăzi, poate fi numit un loc liniștit.

Toate aceste povești s-au întâmplat acum câteva decenii. Pentru unii, este convenabil să spunem că a fost misticism, în timp ce alții (cei mai persistenți) continuă să caute indicii în arhive și sunt hotărâți să rezolve misterele.

Foto: Brightside

Iubirea interzisă a lui Oscar Wilde. Povestea poetu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre