Exploziv. Claudia Pătrășcanu: Bădălău se urcă beat la volan și are relații intime cu copile de 14 ani. A adus probe în instanță

Exploziv. Claudia Pătrășcanu: Bădălău se urcă beat la volan și are relații intime cu copile de 14 ani. A adus probe în instanță
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu se mai potolesc. A început un nou episod din telenovela ce pare fără sfârșit, însă de data aceasta apar declarații îngrozitoare.

Sunt ani buni de când Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău aruncă cu noroi unul în celălalt. Însă de data aceasta se fac dezvăluiri tulburătoare. Viața copiilor lor a fost pusă în pericol? Gabi Bădălau întreține raporturi intime cu copile de 14 ani? Conduce beat și uită unde-și lasă copiii? Claudia Pătrășcanu dinamitează showbizul și tot ce s-a știut despre lupta lor în instanță legată de custoria celor doi fii ai lor.

Exploziv. Claudia Pătrășcanu: Bădălău se urcă beat la volan și are relații intime cu copile de 14 ani. A adus probe în instanță

Recent, Bădălău a arătat-o cu degetul pe mamei copiilor săi, prin intermediul presei, acesta mărturisit că vedeta ar fi pus detectivi pe urmele lui. Afaceristul susține că s-a săturat de „atâta scandal” și nu vrea decât să se liniștească lucrurile. „A angajat o firmă de detectivi, dar instanța a respins această probă.

Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potolește, de ce nu încercăm să avem o relație civilizată și umană și de ce nu putem să fim doi părinți responsabili pentru copii. Îi cer Claudiei să încerce să ne liniștim, să fie mai umană, să fie mamă și să încercăm să avem naibii o relație sănătoasă pentru copii”, a povestit Bădălău, vizavi de noile termene din instanță unde se luptă pentru custodia copiilor pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu.

Îi pune copiii în pericol

Deși prima dată a susținut că totul e o minciună, ulterior Claudia s-a sucit și a recunoscut că e adevărat, însă a avut un motiv extrem de bine întemeiat. În plus, același lucru l-a făcut și Bădălău, urmărindu-i o perioadă fiecare mișcare. Pentru că vrea să facă lumină definitiv în această poveste, cântăreața a povestit pentru Spynews tot ce nu s-a știut niciodată. Detaliile sunt pur și simplu șocante.

Ea susține că fostul soț îi pune copiii în pericol. ”Dl. Badălău se străduiește să-și spele imaginea degradată în urma scandalului din data de 14 aprilie a.c., care a fost amplu mediatizat în mass-media și încearcă să mă denigreze așa cum a procedat de nenumarate ori, tocmai pentru a distrage atenția și mizand pe faptul că se uită repede faptele sale.

De altfel, și raportul detectivilor, criticat de acesta, nu face decat să confirme conduita imorala în public, iar concluziile dupa 4 zile de inevestigație contrazic susținerile d-lui Bădălău.

În toată aceasta perioadă a fost surprins urcandu-se și conducand după ce consumase alcool, iar în mașina d-lui Badalau se afla un copil minor, pe care în prealabil l-a imbiat să consume alcool în timp ce serveau masa”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Cu ajutorul detectivilor a aflat că Bădălău a uitat copiii 8 ore într-un birou

Să-i reamintesc stimatului domn Bădălău că se urcă beat la volan, uneori cu viteza maximă de 280 de km/h?! Acul la maximum, oameni buni, teribilism și inconștiență.

Se știe că petrece nopțile cu persoane de calitate imorală, cu minore de 14-15 ani, în apartamentul dumnealui, iar noaptea se sfârșește cu acte de violență și capete sparte.

Să-i reamintesc domnului Bădălău cum a lăsat copiii singuri în toiul nopții și a fugit de lângă ei? Copiii fiind foarte speriați!

Sau când s-a îmbătat și-a lăsat copiii opt ore într-un birou, unul să doarmă, altul, pe calculator?

Când l-am sunat, abia putea să vorbească, asta s-a întâmplat și a doua zi, după nunta surorii dumnealui, când am fost nevoită să apelez la polițiștii din Bolintin Vale, cărora le mulțumesc pentru că mi-au dus copiii acasă pentru odihnă!

Dar de incidentul cu ATV-ul, când s-a răsturnat cu un copil minor, nu-și mai amintește?

N-am vrut și nu mi doresc un scandal cu tatăl copiilor mei, deși dumnealui mă denigrează, mă jignește public și face tot felul de acuzații la adresa mea, drept urmare, sunt nevoită să demonstrez punctual și să răspund la fiecare acuzație a domniei sale printr-un comunicat însoțit de probe reale și concrete, scrise și audio, probe depuse și la instanță”, a spus artista pentru Cancan.ro

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, alături de copiilor lor (Foto: CANCAN.RO)

„În momentul în care care copiii sunt la locuința d-lui Bădălău, li se ia telefonul”

Claudia Pătrășcanu mai spune că cei doi nu pot comunica pentru că au păreri diferite în ceea ce privește datoria unui părinte și susține că atunci când afaceristul stă cu copiii, acestora li se ia chiar și telefonul. ”Comunicarea ”defectuoasă” pe care pretinde că o are cu mine i se datoarează, pentru ca avem pareri divergente despre ceea ce presupune responsabilitatea care-i revine unui părinte.

În schimb, știe sa se afiseze în victima “rautăților” mele, susținând că încerc să-l decad din drepturile parintesti. Eu nu am incercat niciodată sa fac acest lucru și nici nu am această abilitate, iar dl. Bădălau își poate consultă avocații, pentru a cere lamuri cu privire la această procedură și de cine poate fi inițiată.

Pretinde că nu îi permit contactul telefonic cu copiii, în condițiile în care este apelat de aceștia, însă de multe ori nu le răspunde sau închide conversația, susținând că va reveni el. Ceea ce de multe ori nu se mai întâmplă. Precizez că în momentul în care copiii sunt la locuința d-lui Badalau, li se ia telefonul.

Iar eu sunt nevoita sa sunt toți membrii familiei, pentru a putea vorbi cu copiii, deși eu le încarc telefonul. Când domnul Bădălău are întâmplător drum prin Constanta, și își manifestă dorința să vadă copiii, nu m-am opus niciodată, așa cum s-a întâmplat și ieri”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Gabi Bădălău nu a putut fi contactat pentru o reacție vizavi de aceste acuzații.

Sursă foto: instagram