Exclusiv. Bădălău nu s-a potolit, o comite din nou cu Florin Salam

Exclusiv. Bădălău nu s-a potolit, o comite din nou cu Florin Salam
Tot scandalul a pornit de la petrecerea burlacilor dată în cinstea lui Florin Salam de prietenul său, Gabi Bădălău. Bianca „a descins” în mare forță, mai că nu le-a tras de păr pe fetele cu care se distrau băieții.

Apoi le-a trântit-o: „Nu v-a spus că sunt însărcinată?” Nu de alta, dar să se simtă prost toată lumea. Acum despre asta de discută peste tot. Bianca spune că este într-o perioadă în care e hipersensibilă, iubitul ei susține că nu știe, că nu vrea să vorbească despre subiect.

Dacă Bianca este cu adevărat însărcinată, vom vedea. Până atunci, avem dovada că prietenia adevărată nu ține cont de scandalul pe care-l poate face o iubită. Prietenia adevărată e dincolo de astea.

Gabi Bădălău nu se poate dezlipi de prietenul lui Florin Salam

Gabi Bădălău este prieten la cataramă cu manelistul Florin Salam. Drept dovadă s-a pus să îi organizeze petrecerea burlacilor. Și chiar dacă distracția  fost oprită pe nepusă masă de Bianca Drăgușanu geloasă, a continuat în weekend. Celebrul manelist a participat la nunta surorii lui Gabi Bădălău, Sabina. A cântat și a chefuit. Iar Gabi Bădălău nu a ratat ocazia unui selfie  alături de cei mai buni prieteni ai săi, printre care și Salam.

Imaginea a distribuit-o Gabi Bădălău pe Instagram, abia luni. Poate că a vrut să o menajeze pe Bianca. Neinvitată la nunta viitoarei cumnate, aceasta a plecat cu fiica ei în Dubai unde, așa cum mărturisea în aceeași zi, urma să cumpere o locuință.

Petreceri cu repetiție

Cât de prieteni sunt, de fapt Gabi Bădălău și Florin Salam? Amintim că în februarie anul trecut, de exemplu, după ce s-a certat cu Claudia Pătrășcanu, care nu a mai vrut să-i dea copiii în weekend, Gabi Bădălău s-a consolat în brațele unor domnișoare. Fiul de milionar a fost surprins de paparazzii Spynews.ro la o petrecere de pomină, într-un club secret din Capitală, alături de trei fete și de prietenul său Florin Salam.

Anul acesta, în martie, înainte de petrecerea burlacilor, Bădălău și Salam au petrecut din nou împreună, la o petrecere cu Nuțu Cămătaru, unde a participat și Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Instagram