Expresia viață de câine nu mai are valoare. Cel mai bogat din lume doarme în fostul pat al Madonnei

Expresia viață de câine nu mai are valoare. Cel mai bogat din lume doarme în fostul pat al Madonnei
Când o persoană se îndrăgostește de animalul său de companie, o va face pentru toată viața. Iar dovada o constituie faptul că și după ce va trece la cele veșnice, blănoasele rămân cu averi impresionante.

Pe locul trei în topul celor mai bogate animale din lume, potrivit informațiilor oferite de conform Pet Rich List, se află superba pisică a artistei Taylor Swift. E vorba de superbul exemplar din rasa Scottish Fold pe nume Olivia Benson, care are o avere de 97 milioane de dolari.

Simpaticul animal a apărut și alături de stăpână, atât în videoclipurile „Blank Space”, care are în prezent peste trei miliarde de vizualizări și „Me”, dar și în reclame. Olivia a fost adoptată de Swift în anul 2014 și trăiește ca o prințesă alături de surorile sale, Meredith Grey și Benjamin Button.

Gunther VI, pe primul loc

Pe primul loc în clasamentul celor mai bogate animale se află Gunther VI, un ciobănesc german senzațional, care e deținut de Gunther Corporation și are o avere de 500 de milioane de dolari.

El este urmat de frumușica blănoasă Nala Cat, o pisicuță frumoasă foc care are peste patru milioane de urmăritori pe instagram și valorează nu mai puțin de 100 milioane de dolari. Locul patru este ocupat de Sadie, Sunny, Lauren, Layla și Luke, câinii celebrei Oprah Winfrey, care au o avere de 30 milioane de dolari.

Gunther VI va fi mai bogat cu 32 milioane de dolari

Fondul cae administrează averea boss-ului Gunther VI a scos la vânzare și o vilă în Miami, dotată cu nouă dormitoare, care a fost în trecut a Madonnei, spune Bussines Insider. Proprietatea, care se întinde pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați, aflată pe malul apei, a fost scoasă la vânzare pentru 31,7 milioane de dolari.

Celebrul câine a moștenit averea de la Gunther III, care, la rândul său, a primit-o de la stăpâna lui, Karlotta Liebenstein, o contesă germană care a trecut în lumea drepților în 1992. Din acel moment, Gunther III și toți urmașii lui vor fi îngrijiți de administratorii averii. „Gunther VI trăiește în fostul dormitor principal al cântăreței Madonna”, a declarat Ruthie Assouline, agentul imobiliar care se ocupă de vânzarea casei, dar casa lui este în Toscana.

De asemenea, agentul susține că la orice întâlnire cu agențiile imobiliare câinele e nelipsit și ajunge oriunde cu un avion privat, în timp ce de mesele sale se ocupă un bucătar.

Recomandarile noastre