Faceți cunoștință cu „Regina întunericului”. E o fată model

Faceți cunoștință cu „Regina întunericului”. E o fată model
Vă puteți imagina cum e să ți se spună că ai o culoare prea intensă? O tânără a pățit-o. Ei i s-a spus, de către un șofer de pe un Uber cu care a călătorit, că ar fi cazul să-și depigmenteze pielea.

Faceți cunoștință cu Nyakim GatwechRegina întunericului”, modelul afro-american de origine sudaneză, care îi încurajează pe oameni să nu se teamă de întuneric. Și să fie mândri de culoarea pielii lor. Cu pielea ei profund pigmentată și determinarea acerbă, modelul distruge barierele frumuseții convenționale și îi încurajează pe alții să facă același lucru.

În vârstă de 24 de ani și un icon în modă, care trăiește acum în Minneapolis, Minnesota, tânăra nu are rușine cu privire la melanina ei și se asigură că lumea este conștientă. „Culoarea  mea este elegantă. Asta este ceea ce reprezint eu, o  națiune de războinici”, a scris pe una din imaginile numeroase postate pe Instagram, unde fiecare postare depășește în mod constant  10.000 de aprecieri.

Într-o altă postare, ea detaliază o experiență în care un șofer Uber i-a sugerat să încerce să-și „înălbească” pielea – și singurul ei răspuns a fost râsul.

„Regina întunericului” e o fată model

„Nu îți va veni să crezi ce fel de întrebări primesc pentru că am această piele”, spune tânăra, conform Boredpanda. Gatwech nu este doar un avocat al diversității în industria modei, ci și o voce pentru drepturile persoanelor de culoare din întreaga lume. Ea a fost chiar supranumită „Regina întunericului”, un titlu pe care îl acceptă cu bucurie.

Faceți cunoștință cu „Regina întunericului”. E o fată model

„Negrul este îndrăzneț, negrul este frumos, negrul este auriu. Nu lăsați standardele americane să vă afecteze sufletul african. Iubiți pielea cu care v-ați născut, indiferent de culoarea sau nuanța acesteia!”, acesta e mesajul ei. Cu toate acestea, înainte ca modelul sudanez să aibă succes, frumusețea ei unică nu a fost apreciată de toți.

Faceți cunoștință cu „Regina întunericului”. E o fată model

În 2016, un șofer Uber i-a sugerat să-și decoloreze pielea, sugerând că tenul ei profund închis la culoare nu e chiar ceva care să o avantajeze. Ea a răspuns pur și simplu cu râs și de atunci și-a asumat pe deplin aspectul deosebit. Acum, trăind în Minneapolis, Nyakim este o voce care încurajează comunitatea de culoare. „Să arătăm lumii cât de frumoși și de inteligenți suntem, în afară de pielea întunecată”, mai spune tânăra. „Pielea mea absoarbe razele solare și părul meu sfidează gravitația. Chiar sunt magică!”, mai susține modelul.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Cum arată lista de clienți a Anastasiei Soare. „Regina sprâncenelor” nu e căutată doar de celebrități

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre