Familia Kardashian, veste uriașă înainte de sărbători! Ce decizie au luat celebrele surori

Familia Kardashian, veste uriașă înainte de sărbători! Ce decizie au luat celebrele surori
Acum câteva luni familia Kardashian și-a anunțat fanii că celebrul show de pe E! Entertainment va avea un ultim sezon, la 14 ani de la începutul filmărilor. Vestea s-a răspândit repede și a șocat fanii din întreaga lume. Acum, Kris Jenner a dat o veste care a creat valuri de uimire în rândul urmăritorilor.

Surorile Kardashian, în frunte cu mama lor Kris Jenner, au anunțat în septembrie că show-ul de televiziune care le-a făcut celebre, Keeping up with the Kardashians, se va încheia cu un ultim sezon. Deși este posibil să nu fi fost o decizie ușoară pentru familie, celebrele surori au fost de acord că este momentul să facă un pas înapoi de la camere, să se concentreze asupra realizării unor amintiri prețioase cu copiii lor din clanul Kardashian-Jenner.

„Ultimul sezon va avea premiera la începutul anului 2021. Fără Keeping Up with The Kardashians nu aș fi unde sunt astăzi. Sunt incredibl de recunoscătoare tuturor celor care au urmărit show-ul, care m-au susținut pe mine și pe familia mea în acești 14 ani incredibili”, scris Kim Kardashian în urmă cu câteva luni. Keeping Up with the Kardashians le-a făcut celebre pe Kim și pe surorile ei, Kourtney, Khloe, Kylie și Kendall, și le-a ajutat să se lanseze în lumea modei și a cosmeticelor.

Surorile Kardashian se intorc pe TV în 2021

Totuși, se pare că surorile în frunte cu la fel de celebra lor mamă, Kris Jenner, nu au putut sta departe de camerele de luat vedere, astfel că zilele trecute Kris Jenner a făcut un anunț surpriză pe Instagram. Se pare că acestea vor continua să producă totuși conținut, doar că pentru serviciul de streaming HULU, ce aparține de Disney: ”Emoționată să anunț noul nostru parteneriat multianual cu Hulu și Star ce va urma în 2021 @hulu #Hulu2021”, a scris mama Jenner pe rețeaua de socializare. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Serviciul de streaming a anunțat joi că membrii familiei Kardashian / Jenner vor colabora cu Hulu ca parte a unui acord de mai mulți ani. Anunțul a fost făcut la Ziua Investitorilor Disney, numindu-le pe Kris Jenner, Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner și Kylie Jenner drept cele incluse în acord. Se preconizează că primul proiect din acord va debuta la sfârșitul anului 2021, potrivit unui comunicat. Nu au fost furnizate alte detalii.

Conform celor de la Disney, HULU  urmează să fie lansată internațional în 2021, și e extrem de posibil ca România să fie una dintre țările în care va fi oferit acest serviciu. 

 

Ellen DeGeneres testată pozitiv COVID-19. Ce le-a transmis fanilor