Fanii au sărit în ajutorul lui Smiley. Cântărețul trebuie să iasă urgent din situația neplăcută în care se află

Fanii au sărit în ajutorul lui Smiley. Cântărețul trebuie să iasă urgent din situația neplăcută în care se află
De când pandemia ne-a lăsat să respirăm, concertele lui Smiley curg. Din păcate, o perioadă acesta nu va mai cânta.

Smiley se confruntă cu o problemă care nu-i convine. Artistul a spus pe rețelele de socializare că a rămas fără voce.

Fanii au sărit în ajutorul lui Smiley. Cântărețul trebuie să iasă urgent din situația neplăcută în care se află

Celebrul cântăreț spune că totul s-a întâmplat duminică dimineață, când s-a trezit și a realizat că abia poate vorbi. El va trebui să facă pauză vocală, dar să administreze și medicamente și să aibă mare grijă la ce temperaturi va mânca și va bea. ”Azi m-am trezit… și abia pot să vorbesc. Intru în pauză vocală”, a scris Smiley, pe InstaStory.

Fanii i-au sărit imediat în ajutor, iar un truc pe care l-a folosit imediat a fost să consume orez cu lapte. „La recomandarea voastră, orez cu lapte”, a scris simpaticul artist. Deliciosul desert a fost mâncat însă alături de micuța Josephine, care a fost curioasă să pună mânuțele în farfuria lui tati, spre marea bucurie a acestuia.

Și-a amânat concertul din Orhei

Dată fiind situația prin care trece, Smiley a fost obligat să-și amâne concertul din Orhei, la zilele orașului.  ,,Momentan nu pot să confirm că voi participa la evenimente în următoarele zile din cauza unei situații medicale. În ceea ce privește organizatorii concertelor mele, în general, nu pot să vă furnizez informații, pentru că echipa de booking se ocupă de aceste contracte. După cum știți, eu sunt un muzician fără afiliere politică. Eu cânt pentru publicul meu, nu pentru partide.

„Repaos vocal total. Fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări”

Laringită acută. Pe scurt: repaos vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt. Vorba cântecului: „Ne vedem noi!” doar când… ne vom putea și auzi! Aveți grijă de voi!”, a declarat artistul.

Smiley se numără printre cei mai bogați artiști

Foarte apreciat pentru talentul său, Smiley se numără printre cei mai bogați artiști. Din concertele sale, plus apariții tv, dar și din actorie și drepturi de autor sursele spun că vedeta ar fi reușit să strângă câteva milioane de euro. El deține 70% din acțiunile de la HAHAHA Production, dar are afaceri și în domeniul fashion și imobiliar. Când este chemat să prezinte un eveniment, el nu lasă niciodată prețul jos, ceea ce înseamnă aproximativ 10.000 de euro.

 

„Pe bune, aia cu crenvurști cu muștar pe care o zice Alex Velea în „Dincolo de cuvinte” e adevărată”

Chiar dacă acum nu are grija zilei de mâine și Smiley a trecut prin greutăți la începuturi, când nu avea bani să treacă strada. Motiv pentru care nu cheltuie niciodată fără rost. „Noi, înainte să facem albumul ‘Oficial îmi merge bine’, nu aveam bani să trecem strada. Piesa ‘Am bani de dat, am datorii la stat’, eu am făcut-o atunci când făceam ‘Oficial îmi merge bine’, care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam.

Pe bune, aia cu crenvurști cu muștar pe care o zice Alex Velea în ‘Dincolo de cuvinte’ e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada”, a dezvăluit Smiley, în cadrul unui podcast.

 

Sursă foto: instagram