Farmecul dialogurilor despre cultură. Marcel Iureș face mărturisiri

Farmecul dialogurilor despre cultură. Marcel Iureș face mărturisiri
Marina Constantinescu reia întâlnirile „Nocturne” la TVR 1, de joi, 14 octombrie, ora 23.00. Veți fi fermecați de dialogurile despre cultura de înaltă ținută. Primul vine Marcel Iureș, dar apoi sunt invitați alți artiști de marcă.

”Nocturne” este una dintre prea puținele emisiuni de cultură de înaltă ținută din țara noastră. Marina Constantinescu reia întâlnirile de la TVR 1. A ales să invite pe Marcel Iureș, un actor pe cât de mare, pe atât de modest. Să vedeți ce mărturisiri face!

Farmecul dialogurilor despre cultură. Marcel Iureș face mărturisiri

Marcel Iureș a acceptat invitația de a vorbi despre el și o carieră fabuloasă, la emisiunea de înaltă ținută ”Nocturne”, de la TVR. Va face mărturisiri neașteptate joi, 13 octombrie, de la ora 23.00.

Marina Constantinescu reia şirul poveştilor culturale. Emoţia de a sta din nou, faţă în faţă, cu mari personalităţi ale teatrului, filmului şi muzicii.  S-a pregătit să ne facă surprise de zile mari. Actorul Marcel Iureş, violonistul Valentin Şerban, câştigătorul finalei de vioară a Concursului George Enescu, pianistul Dan Grigore, actorul, regizorul şi producătorul Dan Chişu sau Nicu Alifantis sunt doar câţiva dintre invitaţii realizatoarei.

La cei 70 de ani, Marcel Iureş poartă cu sine aura modestiei, în ciuda unei experienţe teatrale şi cinematografice uriaşe. Se amuză când oamenii i se adresează cu „maestre” şi admite că e un timid nevindecat. „Un actor trebuie să plece complet gol dincolo. El trebuie să dea tot aici!”, îşi mărturiseşte îndrăgitul actor

crezul la „Nocturne”. „Trebuie să ai 2.500 de grade pe scenă, dacă vrei ca spectatorul să simtă cele 36,5 grade, normale, ale vieţii”, a spus actorul.

Povestea Teatrului Act și fabulosul rol din spectacolul „Richard al III –lea”, la „Nocturne”, pe TVR 1, joi, 14 octombrie, de la ora 23.00.

Marcel Iureș a acceptat invitația de a vorbi despre el și o carieră fabuloasă, la emisiunea de înaltă ținută ”Nocturne”, de la TVR

Cine este Marina Constantinescu

Criticul de teatru Marina Constantinescu a început să facă televiziune în 2000, ca realizator al emisiunii „Cabina de montaj”. Din 2001, povestea ei continuă cu „Nocturne”, emisiune difuzată de TVR 1.

„Nocturnele sunt poveşti cu şi despre oamenii din mine şi din jurul nostru. Sondez continuu pe terenul marilor valori, prea puţin cunoscute şi dialoghez cu mari personalităţi, prea bine cunoscute. Încercăm să le prezentăm, cu smerenie şi cu modestie, în imagini mai puţin bătătorite, cu stări mai puţin intuibile.”, spune Marina Constantinescu.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri