Când încă erau împreună, Răzvan Simion a povestit, la o emisiune televizată, cât de gravă e prezența Lidiei Buble în bucătărie. Artista mai bine evită locul. „Am urmărit-o o dată pregătind ceva bun de mâncare, dar am crezut că vrea să-și facă rău și atunci am zis că mai bine fac eu”, povestea prezentatorul matinalului „Neața cu Răzvan și Dani”.

De fapt, și Lidia știe foarte bine acest lucru, drept pentru care mănâncă în oraș. Nimeni nu s-ar aștepta ca  diva să își pună pe iarnă zacuscă și alte conserve. Dar blondina arte niște pretenții de la mama ei. A certat-o public pentru ce a făcut femeia care a adus pe lume 11 copii.

Cum își ceartă Lidia mama, în direct

”Am și eu de făcut o reclamație aici pe Instagram, pentru mama mea. Mami, tu nu ai Instagram, nu poți vedea, dar au să-ți arate fetele. Nu mi se pare normal ca eu, care stau în România, în București, să nu primesc zacuscă și alte bunătăți pe care le-a primit astăzi sora mea, Estera, ea stând în Austria.

Deci… nu mi se pare normal așa ceva. Cum să ajungă mai repede pachetul la ea, decât la mine”, s-a plâns Lidia Buble,  pe contul ei de Instagram.

De neoprit. I-a făcut în ciudă surorii din străinătate

Lidia Buble se declară totuși norocoasă, pentru că ea este cea care o poate îmbrățișa pe mama lor. I-a făcut în ciudă surorii din străinătate.

„Dar… am mare noroc că mama mea ajunge mâine în Capitală și nu numai că îmi aduce zacuscă, dar eu o voi putea strânge în brațe, Estera, iar tu nu! Mâine este rândul meu, de-abia aștept să mă întâlnesc cu mami. Tu doar vei tânji după asta! Zilele trecute, să știi că am primit și eu 3 borcane cu zacuscă.

Și ce crezi, soră dragă… În plus, față de tine, voi primi și brânză făcută de fratele meu. Iar pe lângă brânza de la mama o să primesc și tăiței. Ce dor îmi era să vină mama cu plasa de rafie. Nu m-aș mira să vină cu supă la borcan. Mă aștept să vină cu un tir, ceva. O să primesc și dulceață, o să primesc mai multes-a mai lăudat  Lidia Buble.

Sursa foto: Instagram

Profesori despre Selly: ”un puștiulică cu ifose şi cu tupeu”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri