Simona Ionescu / Redactor Șef

Profesori despre Selly: ”un puștiulică cu ifose şi cu tupeu”

Profesori despre Selly: ”un puștiulică cu ifose şi cu tupeu”
Întâlnire de gradul zero. Vloggerul Selly va sta față în față cu ministrul educației, vineri, 9 octombrie, pentru a discuta depre problemele din învățământ. Se va transmite live.

Andrei Șelaru a devenit foarte cunoscut în rândul tinerilor tocmai pentru că a criticat sistemul nostru de învățământ. Selly are 2 milioane și jumătate de abonați pe canalul său de Youtube. Ministrul educației, Monica Anisie, a acceptat, în cele din urmă, o întâlnire cu tânărul influencer. Întâlnirea de gradul zero va avea loc vineri, 9 octombrie, de la ora 15.00, live.

Selly va sta față în față cu ministrul educației

”Îi voi cere doamnei ministru să pună bazele unei schimbări reale în educaţie, pentru că ştim că de 30 de ani s-au schimbat doar miniştrii şi companiile care fac manualele. La ultimele teste PISA, România a obţinut cele mai slabe scoruri ale sale din ultimii 9 ani, aşa că e clar că lucrurile merg în jos. Avem 44% analfabeţi funcţionali, iar dacă nu schimbăm acum direcţia greşită în care ne aflăm o să fie foarte grav, pentru că dintr-o educaţie precară pleacă toate problemele acestei ţări. Absolut totul pleacă din educaţie, iar noi trebuie să arătăm mai mult ca oricând că nu mai suntem dispuşi să tolerăm acest sistem învechit care e orientat spre trecut şi nu spre viitor”, a spus Selly într-un mesaj postat pe canalul său de Youtube.

Profesori despre Selly: ”un puștiulică cu ifose şi cu tupeu”

Andrei Șelaru, cunoscut de publicul din România sub numele de Selly, este vedetă pe YouTube. Are 2 milioane și jumătate de abonați pe canalul său și a reușit performanța ca la doar 18 ani să câștige un milion de euro. Clipurile sale sunt urmărite de sute de mii de oameni în fiecare zi.

Însă, unii profesori nu sunt de acord va un tânăr de 18 ani să dea ”lecții”. Au fost comentarii acide pe Grupul Profesorilor din România de pe Facebook.

  • Dascăli din toate colţurile ţării au început imediat să comenteze.
  • „De când la şcoală evaluează elevul profesorii şi nu invers???? „.
  • „Un pustiulică cu ifose şi cu tupeu. Partea nasoală este că i se dă apă la moară”, a scris o profesoară de geografie din Slobozia.
  • „E timpul „ne-chemaţilor”, cum bine spunea cineva, să-şi dea cu părerea”, a scris un profesor în Braşov.
  • „Ce a mai ajuns educaţia în ţara asta! Fiecare îşi dă cu părerea şi devine, in anumite medii, formator de opinie.”, a comentat un profesor din Cluj-Napoca.
  • „Băi copile nu crezi că ai prea mult tupeu? De când la şcoală evaluează elevul profesorii şi nu invers????”, a fost unei profesoare.
  • „Cine il validează ca formator de opinii, ca deschizător de drumuri ? Ca analist social ? Presa ? Internetul ? Ca doar nu are vreo diploma universitara sau, statut de academician …”, a fost mesajul unui profesor din Galaţi.
  • „Baiatul are vise. E liber să viseze. După absolvirea unei facultăţi şi după ce trece un examen de titularizare, altfel va vedea lucrurile. Mai cu seamă după un an la catedră”, a scris un profesor de religie în Constanţa.”

Fiul lui Megan Fox este hărțuit la școală. De ce râd colegii de el

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre