Fața neștiută a lui Rareș Bogdan. Nimeni credea că o femeie îi poate face asta – Exclusiv

Fața neștiută a lui Rareș Bogdan. Nimeni credea că o femeie îi poate face asta – Exclusiv
Rareș Bogdan este jurnalist de televiziune și om politic. După ce a activat în televiziune, în 2019 s-a înscris în Partidul Național Liberal și a fost pus cap de listă între candidații la alegerile europarlamentare din același an. Este, în continuare. bătăios și argumentat când vine vorba să opineze pe anumite teme.

Cunoscut pentru viața sa profesională, în care e un personaj incisiv și direct, Rareș Bogdan dezvăluie o altă față, când vine vorba de viața sa intimă. Celebrul jurnalist devenit politician este căsătorit, iar în preajma iubitei sale soții se topește cu totul. Imaginile surprinse în ultima lor  vacanță romantică vorbesc de la sine. Cei doi sunt căsătoriți deja de 14 ani și au împreună doi copii.

Săptămâna aceasta, Rareș Bogdan a dezvăluit imagini fabuloase alături de soția sa, Florina. Și-au asortat ținutele așa cum reușesc numai cuplurile bine sudate. El, în sacou alb, ea în rochie de vară, cu spatele gol, de aceeași culoare. S-au fotografiat nnoaptea, pe o terasă, deasupra unui oraș încântător, plin de luminițe.

Imaginile sunt de o tandrețe aparte, așa cum au remarcat, de altfel și urmăritorii lui Rareș Bogdan, care nu au mai contenit să-i felicite pe cei doi.

Soția lui Rareș Bogdan a fost și stewardesă. S-a lăsat cucerită cu ghiocei

Florina Bogdan este fiica omului de afaceri Vasile Andrei Vita ( Fondatorul Viotacom, o companie cu o vechime de peste 30 de ani pe piața de electronice din România.

De meserie, soția lui Rareș Bogdan, este de meserie juristă și fostă stewardesă. Ea a acceptat în glumă provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Era, atunci, studentă în primul an, la Drept. A fost chemată la interviu, l-a luat și, a zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători.

Într-un interviul mai vechi Florina Bogdan a povestit cum l-a cunoscut pe soțul său. „Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate.

După doi ani de zile, ne-am întâlnit într-un club, în Cluj, prietena mea mi-a zis hai să-ți fac cunoștință că tipul respectiv vrea să te cunoască. I-am zis că nu trebuie să-mi faci cunoștință, că eu îl cunosc. Și mi-a zis că e jurnalist, nu are un magazin de telefoane… și uite așa, ne-am cunoscut. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumpărat tot coșul respectiv cu ghiocei”, povestea Florina Bogdan la începutul relației, potrivit fanatik.ro.

Sursa foto: Instagram