Feli Donose nu și-a ținut promisiunea făcută mamei. Acum regretă

Feli Donose nu și-a ținut promisiunea făcută mamei. Acum regretă
Este frumoasă, talentată și are mulți fani. Feli Donose are o carieră în muzică, așa cum și-a dorit. I-a promis mamei că va continua studiile, dar nu și-a respectat făgăduiala.

Feli Donose este o cântăreață îndrăgită, dar nu i-a fost ușor să devină celebră și să aibă mulți fani. A lăsat tot, a muncit pe unde a putut, iar rezultatele au fost cele sperate.

Feli Donose nu și-a ținut promisiunea făcută mamei

Feli Donose (35 de ani) a plecat de casă înainte de a împlini 18 ani. De fapt, muzica era preocuparea ei cea mai importantă. Visa o carieră strălucită pe scenă și a reușit. Însă a renunțat la studii.

„La jumătatea clasei a noua, ca nebuna. Pur şi simplu, m-am trezit într-o noapte că m-am întrebat ce fac cu viaţa mea de acum încolo. Mi-am văzut filmul pe repede-înainte şi nu vedeam unde-i muzica. Am avut un curaj nebun şi am făcut chestia asta fără să ştie ai mei. Apoi au aflat şi i-am promis mamei că dacă nu îmi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau şcoala.

Au început să se mişte şi nu am reluat, până mai târziu, când stăteam deja în Cluj de doi ani. M-am înscris la Liceul Economic. Întâmplător, mergând pe stradă, am văzut liceul deschis, am intrat: „Bună ziua. Faceţi înscrieri? – Da, da. Da, asta cu liceul e un gol din adolescenţa mea pe care încă mă gândesc cum să-l umplu. La un moment dat, tot vreau să-l fac. Pentru că în perioada în care adolescenţii din jurul meu trăiau asta, eu am ales să devin peste noapte un adult care să-şi urmeze visul nebuneşte. Iar acolo e un spaţiu pe care eu trebuie să-l umplu cumva. O să-mi dau seama cum”, a declarat Feli Donose pentru Adevărul.

Artista a avut mai multe joburi

Drumul până la celebritate a fost destul de greu, dar Feli Donose a primit ajutor de la divinitate.

„Eram agent de vânzări la o companie de telefonie mobilă, după care mi-am dat seama că nu am cum să trăiesc dintr-un salariu fix. Atunci descopeream supa la plic, cam atât de low-budget eram. După aia, m-am angajat în comerţ. Am lucrat într-un fast food, apoi s-a deschis primul mall din Cluj şi m-am angajat acolo. Şi uite aşa am reuşit, din lumea asta de barman-ospătar, să supravieţuiesc uşor-uşor tot mai bine. Eu m-am dus orbeşte în Cluj că am zis că e un oraş mai mare, cu posibilităţi mai mari de a face muzică, poate găsesc pe cineva”, a povestit vedeta.

Grasu XXL a fost cel care a ajutat-o la începutul carierei.  „Am găsit pe cineva, şi aşa se face că ziua eram barman-ospătar şi seara lucram în studio la piese. Apoi am scris o piesă care a scăpat pe net şi pe care a auzit-o Grasu XXL, care m-a sunat când lucram într-un fast food chinezesc. Spălam o caserolă când am văzut că mă sună un număr. Iau telefonul şi aud: «Bună, Feli, Dragoş Nichifor sunt, mi se mai spune Grasu XXL.» Am leşinat! «Am văzut o înregistrare cu tine şi mi-ar plăcea să facem o piesă împreună», a povestit cântăreața.