Feli, testată de fetița ei, Nora Luna. Vedeta povestește aventura lor

Feli, testată de fetița ei, Nora Luna. Vedeta povestește aventura lor
Micuța lui Feli, Nora Luna, e un munte de drăgălășenie, dar e și extrem de inteligentă. Micuța știe cum să o facă pe îndrăgita cântăreață să treacă prin toate stările.

De când a devenit mamă, Feli strălucește. Micuța Nora Luna e pur și simplu fantastică și se joacă cu mintea artistei.

Feli, testată de fetița ei, Nora Luna. Vedeta povestește aventura lor

De fiecare dată când are ocazia, Feli vorbește despre năzdrăvăniile pe care le face fetița ei. Micuța a moștenit ce e mai frumos de la părinții ei și are o privire care te face să uiți de orice problemă. Recent, Feli a postat pe contul său de Instagram câteva rânduri despre cum o alintă Nora Luna, dar și cum o testează.

„Uneori îmi vine să mă urc pe pereți”

„Pun aici 2-3 poze cu Felicia și Nora Luna. Suntem la mare de lunea trecută. Am prins vreme cu ploaie dar, deși nu am fost la plajă primele 2 zile, am stat în curte si am ascultat cum plouă. Am stat și în casă și am privit ploaia de la geam spre supărarea copilei.

Apoi a 3-a zi a venit soarele și, deși era vânt puternic, am plecat pe la 13:00 să dormim pe plajă. Ne-am pus sub o umbrelă la umbră și am dormit. A venit valul și aproape ne-a luat șlapii. Apoi a venit Cătă și am mâncat toți 3 înghețată. Preferata Norei Luna e de vanilie. Seamănă cu mumă-sa!

Mai spre seara m-am și supărat “ un pic”, dar după câteva minute Nora Luna, stând în brațele prietenei mele, mi-a spus printr-un alint. “ Ești o prințesă, mami!” … Deși eram o mami-dragon cu flăcări pe nări și cu părul în toate direcțiile, țipând nervoasă în telefon.

Îmi place că Nora mă testează, deși uneori îmi vine să mă urc pe pereți! Îmi place viața mea simplă. Uneori m-aș pierde acolo. Mi-a spus @horiabrenciu când Nora Luna avea câteva luni: “Strânge-o tare în brațe și pup-o cât te mai lasă!”. Încă mă mai lasă! Și îmi dă pupici și extra! Aș fugi cu tine în lume, mami! Cu tine și cu tată-to!”, a spus Feli, emoționată.

Feli vrea să mai adopte un copil

Anul trecut, Feli s-a logodit cu tatăl fetiței sale și e mai hotărâtă ca niciodată să adopte un copil. Acesta, spune artista, e un vis mai vechi al său și speră ca în curând să se îndeplinească. Feli și Cătălin s-au cunoscut la o nuntă, unde artista a susținut un recital. După mulți ani petrecuți în Germania, el s-a reîntors în țară pentru a întemeia o familie cu cântăreața.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre