Feli face declarații șocante legate de moartea lui Nosfe! Abia acum începe să iasă adevărul la iveală

Feli face declarații șocante legate de moartea lui Nosfe! Abia acum începe să iasă adevărul la iveală
Moartea lui Nosfe a împărțit opinia publică. Lumea mondenă s-a grăbit să comenteze decesul prematur. Unii s-au descoperit, brusc, fanii artistului, alții îl pun la zid.

În vârstă de 37 de ani, Darius Crețan, după cum se numea în realitate Nosfe, a decedat în urma unui infarct, în noaptea de sâmbătă spre duminică. El tocmai susținuse, în ziua precedentă, un concert cu trupa sa, Șatra Benz, și lansase o piesă, cu Guess Who, două zile mai devreme.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. (…) De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.  S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, au informat oamenii legii.

Ce a mărturisit Nosfe despre consumul de droguri

Imediat, voci din industria showbiz-ului s-au pronunțat: Nosfe ar fi murit în urma unui abuz de substanțe. Că a fost sau nu așa, medicii legiști sunt  singurii care pot stabili. Cert este că  spusele lui Nosfe în podcastul cu Gorija, au dat apă la moară unora.

Prima dată când a consumat droguri, a fost abia la 29 de ani, când a fumat marijuana, iar prima beție a fost la 20 de ani. A vorbit despre experiențele sale  în podcastul lui Gojira – „Aproximativ Discuții”. În același podcast, Nosfe a dat exemplul soldaților din timpul războiului care mereu aveau la ei 2-3 grame de droguri. „Nu vreau să fiu sclavul niciunei substanțe”, a subliniat Nosfe.

Feli, declarații șocante după moartea lui Nosfe

În fața celor care vorbesc în umbră despre abuzul de substanțe în cazul lui, Feli Donose a simțit nevoia să ia atitudine. Ea a avut o intervenție tăcută pe Insta Story, în care apare cu aripi de înger, roz.

„Rareori mă amuză ipocrizia” a scris Feli, adăugând și o mențiune: „acum toți sunt fani Nosfe”. „Suferința unora e trendul altora. Așa specie de căcat suntem. Susțineți-vă artiștii de când sunt vii!”, a mai reproșat artista care a dezvăluit și unul din mesajele pe care le-a primit după ce i-a pus la index pe cei  care au enervat-o: „Feli! Ține-ți gura că îți închizi toate ușile!”.

Sursa foto: Instagram