Femeia care a provocat rănirea a zeci de cicliști la Turul Franței a fost căutată și de internauți

Femeia care a provocat rănirea a zeci de cicliști la Turul Franței a fost căutată și de internauți
Poliția franceză căuta o femeie din rândul spectatorilor, care a dispărut după ce a văzut de carambol a produs cu pancarta sa, din dorința de a fi văzută la televizor. Aceasta este acum arestată.

Spectatoarea s-a prezentat singură la un sediu al poliţiei din Landerneau, după ce fusese dat anunțul că este căutată pentru că a cauzat unul dintre cele mai mari accidente din istoria Turului Franţei. A fost arestată și va apărea în fața instanței.

Fotografii de la carambolul produs în care apărea și femeia în cauză au fost distribuite masiv pe rețelele sociale, internauții făcând apel să fie identificată.

De asemenea, o fotografie cu ea fusese dată publicității și de Jandarmerie. În comunicatul acesteia se dădeau semnalmentele tinerei: „ Purta ochelari și era îmbrăcată în blugi albaștri, un pulover cu dungi roșii și albe și o jachetă galbenă cerată”. Probabil că aceasta s-a speriat și a decis să se predea.

Femeia este în vârstă de 30 de ani și se află în custodia poliţiei din Landerneau, Brittany, în nord-vestul Franţei, unde au avut loc primele patru etape din Turul Franţei. Este acuzată că a provocat involuntar răni şi a pus viaţa a 50 de persoane în pericol.

Ce s-a întâmplat pe traseu din cauza acestei femei

Femeia era pe margine, cu spatele spre plutonul de bicicliști care venea cu viteză. A ieșit un pas spre șosea, iar pancarta ei s-a agățat de ghidonul germanului Tony Martin care s-a prăbușit. După el au căzut alți vreo 50, șoseaua fiind acoperită de trupurile lor și biciclete. Carambolul a provocat 21 de răniți.

Poliţiştii au căutat-o pe femeie începând de sâmbătă, apelând chiar şi la postări pe reţelele sociale, iar internauții s-au mobilizat exemplar. Aceştia au cerut informaţii suplimentare care ar putea ajuta la identificarea femeii, după ce aceasta a părăsit locul faptei imediat după dezastrul provocat.

Duminică, jandarmeria Finestere a anunţat deschiderea unei anchete judiciare pentru „vătămări involuntare” provocate de o spectatoare neidentificată încă.

Codin Maticiuc, de la crai de Dorobanți la tată de nota 10. Dezvăluiri incredibile despre viața de familie

Recomandarile noastre