Femeia lăudată peste tot în lume. A făcut un bărbat de râsul curcilor!

Femeia lăudată peste tot în lume. A făcut un bărbat de râsul curcilor!
O femeie se bucură de glorie pe rețelele sociale, după ce a dezvăluit secretul unui bărbat. Ea este lăudată de doamne, domnișoare și chiar domni de peste tot din lume.

Femeia lăudată peste tot în lume. În ziua de astăzi este greu să găsești un bărbat cu care să faci casă. Acest lucru a fost demonstrat de o femeie, pe rețelele sociale. Ea a dat în vileag un bărbat, făcându-l de râs.

Bărbatul care a cumpărat inele identice pentru iubită și amantă

O fostă angajată la magazinul de bijuterii Pandora a devenit celebră după ce a renunțat la slujbă și a contactat personal un client. Bărbatul a cumpărat două inele de la magazin – unul pentru iubita sa și unul pentru amantă.

Când vine vorba de relații, unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poți face este să trădezi încrederea partenerului tău înșelându-l cu altcineva. Și dacă aflați că sunteți înșelat/ înșelată, de obicei este mai bine să vi se spună, pentru a evita suferințe suplimentare.

„Trebuie să-mi susțin fetele”

O femeie a decis recent să dea de gol un străin și să îl acuze de adulter pe rețelele de socializare. Utilizatorul TikTok, care postează sub numele @ferreiroroche, susține că obișnuia să lucreze la un magazin Pandora din Montreal.

Recent, aceasta a renunțat la slujbă, dar înainte de a face acest lucru a dezvăluit gestul de trădare al unui bărbat. Ea a servit un client de sex masculin care a recunoscut, în mod deschis, că a cumpărat un inel pentru iubita lui și unul identic pentru amanta sa.

Într-un videoclip postat pe TikTok, fosta angajată Pandora spune: „Dacă iubitul tău se numește Jake și locuiește în MTL, tocmai a cumpărat două inele. Unul pentru iubită și unul pentru amantă. Aici sunt cele două inele, identice. Meriți mai mult”. Ea a motivat postarea, scriind: „Trebuie să-mi susțin fetele”.

După divorțul său de Kim Kardashian, Kanye West caută ceva anume

Recomandarile noastre