Foto. Cum arată femeia cu cei mai mari obraji din lume. Ce face ca să-și mențină titlul

Foto. Cum arată femeia cu cei mai mari obraji din lume. Ce face ca să-și mențină titlul
„Am cei mai mari obraji din lume, îi iubesc și nu-mi pasă ce crede lumea”, a spus femeia, mândră de chipul ei, care nu e chiar pe placul tuturor.

Un fotomodel care a suferit nenumărate injecții și este cunoscută pentru look-ul său controversat, e bucuroasă pentru că are cei mai mari obraji din lume. Să vedeți ce vrea să facă acum femeia.

Se numește Anastasia Pokreshchuk și susține că e femeia care are „cei mai mari obraji din lume”. În încercarea de a-și menține titlul, modelul se supune adesea unor tratamente de înfrumusețare și spune că a îi este imposibil să știe numărul de proceduri estetice pe care le-a făcut până în acest moment.

Cum arăta fotomodelul la 18 ani

Recent, Anastasia a postat o fotografie de la 18 ani, când era o frumusețe de fată dar și mai multe poze din prezent. La 34 de ani, fotomodelul le-a spus fanilor că va trece din nou prin „cuțit”, pentru că intenționează să-și pună și cele mai mari implanturi mamare disponibile.

Cel mai recent, Anastasia a dezvăluit o fotografie înainte și după ce s-a fotografiat la 18 ani și acum, la 34 de ani – spunându-le, de asemenea, fanilor că a trecut din nou prin cuțit pentru a-și pune „cele mai mari implanturi mamare” disponibile. Dar asta nu e tot, pentru că femeia plănuiește și o procedură misterioasă pe care urmează să o facă un medic ginecolog.

Plănuiește o altă procedură… misterioasă

Într-un clip care are peste 113.000 de vizualizări și mii de like-uri, creatoarea de conținut TikTok le-a dat primele indicații fanilor. „Astăzi am o programare la ginecolog. În curând voi fi operată, iar de astăzi voi începe tratamentul.

Anastasia e femeia cu cei mai mari obraji din lume

O să vă spun totul în detaliu […] primul ginecolog pe care vreau să îl revăd și în care am avut încredere”, au fost cuvintele fotomodelului. Utilizatorii s-au îngrămădit la comentarii pentru a-și împărtăși reacțiile, mulți dintre ei oferind sugestii despre procedura încă necunoscută care urmează.

Anastasia a început procedurile la 26 de ani

Anastasia, originară din Ucraina, a început să se supună pentru prima dată unor proceduri de înfrumusețare și chirurgicale când avea 26 de ani. În afară de obsesia ei pentru obrajii mari, are și fațete, implanturi mamare și și-a injectat botox în frunte, cheltuind mii de dolari.

Datorită schimbării radicale, a fost comparată în trecut cu un personaj Marvel. Cu toate acestea, vedeta cu părul albastru, își iubește înfățișarea. „După ce mi-am făcut injecțiile și am văzut schimbările din obrajii mei, m-am îndrăgostit de ei. Înțeleg că arată ciudat pentru alte persoane, dar pe mine nu mă deranjează”, a mărturisit aceasta.

În încercarea de a-și păstra titlul de a avea cei mai mari obraji din lume, modelul a împărtășit cu cei care o urmăresc pe Instagram cea mai recentă procedură. Ea a făcut un video în care apare în timp ce anestezistul îi injectează un lichid în maxilarul inferior, chiar sub pomeți, în timp ce ea tresare de durere. Părăsind cabinetul esteticianului, Anastasia se plimbă apoi prin mall arătându-și cu mândrie noul look.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre