Festival de o zi: mimi, bufoni, statui vivante

Festival de o zi: mimi, bufoni, statui vivante
Pentru o zi, Check Art Festival va da culoare parcului din Iulius Town din Timișoara. Timișorenii vor putea admira statui vivante, bufoni, marionete gigant și mimi, care vor crea o atmosferă de basm. Tonul distracției va fi dat de muzica live și va fi continuat de jonglerii cu foc, ateliere de creație și pictură.

Sâmbătă, 5 septembrie 2020, între orele 14:30 și 22:00, în Iulius Gardens, iubitorii de artă și nu numai vor avea parte de o mulțime de surprize, în cadrul Check Art Festival. Cei mai dinamici spectatori vor putea interacționa cu bufoni regali și mimi, copiii vor putea participa la ateliere de creație și de pictură, iar cei care își doresc amintiri colorate se pot fotografia cu statuile vivante sau cu marionetele gigant.

Mai mult, timișorenii vor lua parte și la un spectacol de jonglerii cu foc, dans și aeriel (dans la înălțime). Reprezentațiile vor fi însoțite de un concert live, susținut de artiștii vocali Beni Mihai, Ingrid Gabriela Nicolaescu, Antonia Rădulescu, de Cvartetul de coarde Arădean și de Alina Maria Poenariu la pian.


Aparate de ventilație, donate de Crucea Roșie pentru spitalele care tratează COVID

Harry și Meghan încep producția. Își vor câștiga primii bani muncind


Festival făcut de tineri

Nerăbdători să împărtășească dedicarea și talentul artistic sunt atât artiștii din Timișoara, cât și grupurile Foolosophy Entertainment din Novi-Sad, Efreet & Co din Cluj- Napoca și Teatru pe Roți din Arad.

Check Art Festival este un eveniment deschis tinerilor care își doresc să se manifeste în public, oferă timișorenilor prilejul de a se bucura de artă în aer liber și în siguranță. Festivalul este organizat de compania Check Street Art în colaborare cu Asociația Pur Vis Dor și Iulius Town, iar accesul publicului este gratuit.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp