Fetița Elenei Udrea suferă imens și e vizibil. Tatăl ei nu mai știe cum să o îmbuneze

Fetița Elenei Udrea suferă imens și e vizibil. Tatăl ei nu mai știe cum să o îmbuneze
Toată viața lor fetițele sunt atașate de mamele lor. Vor să fie ca ele,  le urmează exemplul și cresc înconjurate de dragoste maternă. Acesta e cazul ideal.

Fetița Elenei Udrea suferă imens în lipsa mamei sale, e vizibil pentru toată lumea. Oricât se străduiește tatăl său să îi ofere dragoste cât din partea a doi părinți, lipsa mamei se vede și se simte.

Eva Maria a venit pe lume în septembrie 2018, în Costa Rica, acolo unde mama sa, fostul ministru al Turismului, se afla încă de la începutul acelui an, împreună cu partenerul său, Adrian Alexandrov. Între timp, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. La începutul lunii octombrie 2018, Elena Udrea a fost arestată de Interpol.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov își iubesc nespus fiica

Primele luni din viață, mica Eva Maria a crescut departe de mama ei. Elena Udrea a fost eliberată din arest în decembrie 2018, de Crăciun. Ea a depus o solicitare pentru obţinerea azilului în Costa Rica, care nu s-a soluționat. Iar anul următor a revenit în țară. Au urmat câțiva ani frumoși în care politiciana a putut să se bucure de creșterea fiicei sale.

În lipsa mamei, Adrian Alexandrov face eforturi să o copleșească cu iubire pe fiica sa și a Elenei Udrea

Anul 2022, când sentința definitivă a fost pronunțată, a găsit-o în Bulgaria, țară unde Elena Udrea a ajuns să petreacă două luni în detenție, până la mutarea ei în România, unde e încarcerată la Penitenciarul Târgșor. De anul trecut ea își poate vedea fiica doar de câteva opri pe an.

Fetița Elenei Udrea suferă imens după mama sa

Fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov va împlini în curând cinci ani. Este o mică domnișoară care a moștenit frumusețea ambilor părinți. Din păcate, lipsa mamei o afectează și asta se vede. Este evident pentru toți cei care se intersectează cu ea. Zilele acestea, tatăl fetiței a dus-o la mare.

„Ieri, pe o terasă din Mamaia, Eva Maria, fetița Elenei Udrea, m-a ucis cu tristețea ei. Stătea cuminte și tăcută, privind copiii din piscină, în timp ce tatăl ei o înconjura cu grijă și tandrețe. Mi-a rupt sufletul…”,a. scris pe Facebook jurnalista Floriana Jucan, alături de un clip emoționant de trist. Ea a menționat că a primit permisiunea tatălui fetiței pentru a posta imaginile.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre