Gigi Hadid înconjurată de flori și cadouri pentru micuța nou-născută

Gigi Hadid se bucură de toate cadourile pe care i le-au trimis prietenii ei celebrii. Supermodelul în vârstă de 25 de ani și iubitul Zayn Malik au fost asaltați cu cadouri de la faimoșii lor prieteni, de când au confirmat nașterea fetiței lor, la începutul acestei săptămâni.

Frumoasa mămică nu s-a putut abține să nu le arate urmăritorilor de pe Instagram o imagine cu fetița ei nou-născută. Gigi Hadid a primit pentru micuță o pătură roz de la prietena Taylor Swift. 

Fiind o fiică de supermodel, evident că va fi cel mai fashion bebeluș, făcându-și prima apariție pe rețelele de socializare într-o bluză primită de la Donatella Versace.

Păstrând o doză de intimitate, Gigi Hadid nu a fotografiat-o pe micuță în întregime, ci a postat o fotografie în care îi apare doar o mână.

„Mătușa @taylorswift a făcut asta!!”, a descris ea imaginea de pe Instagram Story.

Copilul purta, de asemenea, un hanorac alb cu mânecă lungă, imprimat cu sigla Versace, despre care Gigi a spus cu mândrie că este „de la mătușa @donatella_versace”.

Ea a postat apoi poze cu buchetele superbe de flori pe care le-a primit de la Eva Chen și Tommy Hilfiger.

Gigi Hadid și Zayn Malik, părinți tineri și fericiți 

Gigi Hadid și Zayn au anunțat pentru prima dată sosirea fetiței lor cu o postare pe Instagram, scriind: „Fata noastră a sosit pe lume în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. Suntem complet îndrăgostiți”.

Zayn a postat și el o fotografie în care micuța are mâna agățată de degetul tatălui său. Cântărețul, entuziasmat că a devenit părinte, a descris imaginea cu: „Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. Să încerc să exprim în cuvinte cum mă simt acum ar fi o sarcină imposibilă. Dragostea pe care o simt pentru acest mic om este dincolo de înțelegerea mea. Recunoscător să o cunosc, mândru că o numesc a mea și recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună”.

Sursă foto: Instagram

Prima fotografie! Gina Pistol, însărcinată cu Smiley! Au mers împreună la doctor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp