Fetița s-a aruncat de la etaj. A fost încuiată în clasa unde învăța

Fetița s-a aruncat de la etaj. A fost încuiată în clasa unde învăța
Sunt atâtea probleme în învățământ și a mai apărut una. Un copil de 6 ani, care numai școală nu a făcut în pandemie, s-a aruncat pe fereastră. S-a speriat după ce a fost încuiată în clasă.

Învățătoarea a prins fetița care s-a aruncat de la etajul întâi al școlii, dar vă imaginați prin ce șoc au trecut cele două! Fetița are 6 ani și abia începuse ”clasa zero” și numai școală nu a făcut, din pricina pandemiei.

Fetița s-a aruncat de la etajul 1. A fost încuiată în clasa unde învăța

Învățământul din țara noastră suferă. Are o mulțime de probleme, agravate și de pandemie. O fetiță de 6 ani, a sărit pe geam de la etajul întâi al școlii. S-a speriat după ce a fost încuiată din greșeală în clasă.

Fetița a sărit de la etajul întâi și a fost prinsă de o învățătoare, suferind răni ușoare. Incidentul s-a produs joi, 18 noiembrie, la Școala Gimnazială „Elena Doamna” din Tecuci. Conducerea școlii a început o anchetă și a stabilit că incidentul a avut loc la finalul cursurilor. Învățătoarea nu a observat că fata s-a întors în clasă deoarece își lăsase în interior lucruri personale.

A început o anchetă

Incidentul este acum anchetat. „Din cele relatate de doamna directoare, la ieșirea din clasă, la finalul orelor, doamna a scos toți elevii pe hol. Un elev i-a atras atenția, moment în care eleva s-a dus din nou în clasa, fără să fie observată. Doamna a încuiat ușa și nu a văzut că eleva a rămas în clasă. Copilul probabil s-a speriat, s-a panicat și a sărit pe geam. În acel moment o altă doamnă învățătoare ieșea din scoală și a prins fetița, aceasta lovindu-se ușor la picior”, a declarat Gina Brânzan, inspectorul general al ISJ Galați.

Copilul a fost dus la Spitalulul de Pediatrie din Galați, iar medicii au stabilit că fata are o leziune superficială la genunchi.

„Fetița este bine, a avut doar o zgârietură la genunchi. Este acum la școală cu mama. A vorbit și cu psihologul. Fetița nu a știut cum să gestioneze momentul, s-a panicat și a sărit pe geam. Doamna învățătoare este un cadru didactic model. Este foarte afectată de cele întâmplate”, a explicat Adriana Lefter, directorul Școlii Elena Doamna.

Incidentul este analizat de conducerea școlii și de Inspectoratul Școlar. Sursa: viata-libera.ro