Fiica Andreei Antonescu readuce moda Andre în trend. Micuța a descoperit garderoba mamei

Fiica Andreei Antonescu readuce moda Andre în trend. Micuța a descoperit garderoba mamei
Din căsătoria ei cu Traian Spak, Andreea Antonescu s-a ales cu o fiică absolut minunată. Cele două au fost plecate în America, la tatăl fetei, încă dinainte de sărbătorile de iarnă. Faptul că a fost vacanță și apoi posibilitatea pentru școala online i-au permis puștoaicei să petreacă mai mult timp alături de tatăl său.

Deși e încă în clasele primare, fetița știe toată povestea despărțirii părințilori ei. Andreea Antonescu a povestit că a vorbit cu fiica sa, Sienna, despre acest subiect. Mai mult, artista susține și că divorțul părinților nu a afectat-o. „Copilul e fericit, am discutat cu ea, știe despre ce e vorba. Ambii o iubim și nu va simți niciodată lipsa vreunui părinte”, a spus Andreea Antonescu.

Amintim că la finalul anul 2019, Andreea Antonescu anunța că divorțează de tatăl copilului ei, motivul fiind distanța. Traian Spak s-a mutat în America, unde are o afacere, iar artista a decis să locuiască în România, ca să se relanseze profesional.

Fiica Andreei Antonescu readuce moda Andre în trend

Sienna, fiica Andreei Antonescu și a lui Traian Spak are 10 ani și este de mică o adevărată fashionistă. Dacă stăm să ne gândim, nici nu poate fi altfel, având în vedere modelul mamei sale. Fetița poartă bocanci înalți, cu platformă, și pantaloni de piele. Mai mult, are o garderobă impresionantă. Pe contul său de Instagram, puștoaica e urmărită de peste 10.400 de persoane.

Zilele acestea se pare că  mica Sienna a descoperit garderoba mamei, din epoca de glorie  a trupei Andre. Cam de pe vremea când ea și prietena ei Andreea Bălan cântau cu aplomb „Lasă-mă, papa, la mare!”. Fetele adoptaseră atunci ultimul trend, adică platforme colosale, pe care se cocoțau ori de câte ori aveau un concert. Umblau pe platforme inclusiv pe plajă.

Acum fiica Andreei Antonescu pare că a descoperit garderoba mamei și încearcă. Ea s-a încălțat în platforme, și a pus o fotografie pe contul ei de Instagram.

Andreea Antonescu, așteptată cu un buchet imens de trandafiri

Pe de altă parte, se pare că Andreea Antonescu și fiica ei au revenit acasă, în România.  Ocazie cu care frumoasa artistă a fost întâmpinată cu un buchet imens de trandafiri roșii.

Cine o iubește și-a făcut clar înțeles mesajul, cu siguranță.

Andreea Antonescu nu s-a abținut și a surprins în imagini imensul buchet de trandafiri, postând apoi pe Instagram, alături de  o inimioară. „Home” (acasă), a mai scris aceasta.

Dacă buchetul a fost primit seara trecută, azi de dimineață, Andreea Antonescu era în continuare răsfățată: Artista a arătat fanilor că zorii au prins-o cu „Cu Gânduri pentru suflet”, cartea lui Cristian Stan, și cafea.

Recomandarile noastre