Fiica cea mare a lui Costel Busuioc, show la SuperStar. ”O voce internațională”

Fiica cea mare a lui Costel Busuioc, show la SuperStar. ”O voce internațională”
Acum 13 ani, i se spunea ”Pavarotti din Carpați”. Costel Busuioc nu a avut mai mulți bani după ce a câștigat concursul ”Hijos de Babel” cu vocea sa de tenor. Însă, bucuriile lui vin de la cei patru copii ai săi, toți talentați. Fiica cea mare a fost apreciată la superlativ la SuperStar.

Costel Busuioc a devenit vedetă peste noapte. Dintr-un zidar aflat în Spania, a devenit vedetă după ce în 2008 a câștigat concursul ”Hijos de Babel” cu vocea sa de tenor. Acum, și-a dedicat viața bisericii.

Maria Ioana Tabita, cu nume de scenă Luna, a avut o pretație foarte apreciată la SuperStar.

Fiica cea mare a lui Costel Busuioc apreciată la SuperStar

Costel Busuioc s-a dedicate bisericii și nu mai are prezențe publice. Însă copiii săi i-au moștenit talentul. Toți au studiat la școala de muzică, iar fiica cea mare este student la Facultatea de Muzică și Teatru, din Timișoara.

”Cred cu tărie că sunt făcută pentru scenă. Vreau să fiu artist. Îmi place să fie în televiziune și pe scenă. Simt că fac parte 100% din lumea asta”, a spus Maria  Tabita Busuioc (22 de ani), la emisiunea SuperStar.

Tănăra a spus că tatăl ei a făcut posibil să studeze serios muzica și s-au mutat de ”la țară”, în Timișoara.

La emisiunea de talente toți jurații au apreciat prestația ei. ”E voce internațională. Direct, fără discuție”, a spus Carlaʹs Dream.

Maria Ioana Tabita, cu nume de scenă Luna, s-a înscris și la audițiile X Factor, anul trecut.

Cine este Costel Busuioc

Costel Busuioc, supranumit ”Pavarotti din Carpați”, s-a născut într-o familie modestă, la 21 octombrie 1974, în localitatea Goruni, județul Iași. Au fost 11 copii în familie. Tatăl a fost șofer și era mai mult plecat de acasă. Costel Busuioc a copilărit într-o casă izolată, fără apă curentă și fără curent electric. El a povestit că tatăl era violent și îl bătea.

De aceea, la vârsta de 14 ani (terminase doar 8 clase), Costel Busuioc fuge de acasă și se refugiază în cealaltă parte a țării, în satul Reea, județul Hunedoara. Acolo, găsește adăpost la o misiune ”Oastea Domnului”. A lucrat la o firmă de curățenie, a fost cioban și cantor la capela spitalului de bătrâni din orașul Ciacova. În 2006, a plecat în Spania, ca zidar.

În 1998, la 24 de ani, o cunoaște pe Daniela cu care se va căsători în același an. Se vor stabili în localitatea Ghilad, județul Timiș. Cei doi au împreună patru copii: Tabita, Daniel, Sara şi Rebecca.

Viaţa lui Costel Busuioc nu s-a schimbat atât de mult cum a sperat, după ce a câştigat în martie 2008 concursul „Hijos de Babel”.  Povestea lui, a unui zugrav emigrant care cântă pe schele cu o voce de excepţie, a impresionat publicul spaniol. L-au votat ca fiind cel mai bun din concurs.

Costel Busuioc după ”Hijos de Babel”

Costel Busuioc și-a  găsit liniștea în credință, în Dumnezeu. După succesul din Spania, nu a avut parte de bani mai mulți și a plecat în America. A revenit în România în 2019. Acum nu mai onorează decât concerte caritabile și evită orice formă de publicitate.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp