Fiica cea mică a lui Adrian Minune, în lacrimi de Crăciun. Ce s-a întâmplat în casa celebrului manelist

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, în lacrimi de Crăciun. Ce s-a întâmplat în casa celebrului manelist
Crăciunul din acest an nu va fi uitat niciodată de familia lui Adrian Minune. Surprizele s-au ținut lanț.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, Adriana Simionescu, a rămas fără cuvinte. Nu s-a așteptat la asta.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, în lacrimi de Crăciun. Ce s-a întâmplat în casa celebrului manelist

Bucurie fără margini în casa lui Adrian Minune în seara de Crăciun. Toată lumea l-a așteptat pe Moș Crăciun, dar anul acesta a fost cel mai darnic cu fiica cea mică a manelistului, Adriana Simionescu. În timp ce dansa cu iubitul ei, tânăra a izbucnit în lacrimi.

Băiatul a surprins-o când a îngenuncheat și i-a pus pe mâna inelul. Iar întrebarea pusă a făcut deliciul celor prezenți: „Vrei să îmi dai teroare toată viața?”. Adriana a uitat de toată lumea și a sărit în brațele acestuia și l-a copleșit cu sărutări. I s-a împlinit cel mai mare vis, într-o zi de mare sărbătoare.

„Te iubesc, viitorul meu”

”Tremur de fericire. Nu pot explica în cuvinte ce simt. Cuvintele te iubesc sunt prea mici pentru ceea ce simt în inima mea pentru tine. Atunci când destinul aduce împreună două persoane și acelea devin una, nu poate fi decât mâna lui Dumnezeu. În seara aceasta, când Iisus s-a născut, mi s-a îndeplinit visul. Te iubesc, viitorul meu”, a spus aceasta pe contul său de socializare. Cei doi sunt împreună de doi ani și recent s-au mutat împreună.

Adrian Minune, cadou prețios pentru fetele lui

La rândul său, Adrian Minune le-a făcut fetelor sale un cadou la care nu s-ar fi gândit niciodată. Lăutarul le-a rugat să aleagă fiecare câte un buzunar, unde stăteau ascunse două dintre ceasurile sale. Fetele au fost în culmea fericirii și lacrimile au început să curgă.

”Suntem la masa de Crăciun și tata dispare cinci minute cu Bobo. Coboară și se așează între noi și ne pune să alegem câte un buzunar. A ales două dintre ceasurile la care ținea el cel mai mult. Nu banii contează, pentru că mulți se vor gândi la asta, ci faptul că sunt purtate de el”, a povestit Karmen pe Instagram.

Sursă foto: instagram