Fiica lui Eminem s-a făcut mare. Să vedeți cum arată la plajă

Fiica lui Eminem s-a făcut mare. Să vedeți cum arată la plajă
Aproape că nu ne vine să credem că Eminem e tată. Și încă tatăl unei fiice care e deja mare. Artistul e tare mândru de cea căreia i-a dat viață.

Veți fi uimiți să vedeți ce mare este fiica lui Eminem și cum arată în costum de baie. Hailie Mathers, fiica celebrului artist își arată silueta incredibilă într-un bikini alb, în timp ce se pregătește pentru zilele de vară. Frumoasa brunetă în vârstă de 25 de ani, care se mândrește cu 2,1 milioane de urmăritori pe Instagram, apare în una din ultimele postări într-un bikini alb alături de textul „Pregătită pentru toate zilele de vară”.

Imaginile au fost publicate la scurt timp după ce tatăl lui Hailie a spus  despre cât de „mândru” este de fiica sa în timp ce vorbea pe podcast-ul Hotboxin al lui Mike Tyson.

Eminem (născut Marshall Mathers) a spus despre Hailie: „Are un iubit. M-a făcut mândru cu siguranță. A absolvit facultatea”, relatează Daily Mail.

Ce mare este fiica lui Eminem

Hailie, singura sa fiică pe care o are cu fosta sa soție Kim Scott, în vârstă de 45 de ani, a absolvit Universitatea de Stat din Michigan cu o diplomă în psihologie în 2018.

În timp ce era studentă, s-a cunoscut și a început să se întâlnească cu actualul ei iubit, care uneori poate fi văzut pe pagina ei de Instagram, Evan McClintock.După absolvirea facultății, în vara lui 2018, Hailie  a postat fotografii  pe Instagram din turneele din acel sezon în care îl însoțise  pe tatăl său. La începutul aceluiași an, ea a declarat pentru Daily Mail: „Suntem foarte apropiați”.

Eminnem a mai spus în timpul interviului său cu Tyson că s-a mai ocupat și de creșterea altei fete. „Am o nepoată pe care am ajutat-o ​​să crească și care îmi e aproape ca o fiică. Și un nepot de 17 ani care e la fel. Deci, când mă gândesc la realizările mele, probabil că lucrul de care sunt cel mai mândru este că pot fi un model penru acești tineri”, a declarat Eminem conform sursei citate.

Sursa foto: Instagram

Un câine, primul animal din Spania confirmat cu COVID. Cum se manifestă virusul

Recomandarile noastre