Fiica lui Mugur Mihaescu a urmărit scandalul „Revelionul TVR” de la Londra. Ce familie are umoristul

Fiica lui Mugur Mihaescu a urmărit scandalul „Revelionul TVR” de la Londra. Ce familie are umoristul
Mugur Mihăescu este un artist desăvârșit și este extrem de deschis și dezinhibat atunci când apare pe scenă, mai puțin atunci când vine vorba despre viața lui personală. Actorul discută rar despre familia sa.

Mugur Mihăescu și-a ținut ascunsă viața personală de-a lungul timpului. Prin urmare, actorul din „Vacanța Mare” a vorbit foarte rar despre soția și familia sa. El este căsătorit de peste două decenii și are o fiică. 

Mugur Mihăescu, mândru tată de fată

Mugur Mihăescu este mândru tată al unei fete. Ivona are 22 de ani și lucrează într-o agenție de turism din Londra, tânăra fiind absolventă a Facultății de Administrare a Afacerilor în cadrul Universității Bath din Somerset.

Celebrul actor a creat o legătură specială cu fiica sa, pe care a crescut-o fără interdicții. Mugur Mihăescu i-a cerut Ivonei un singur lucru tot timpul, și anume să nu facă rău, lucru pe care se pare că tânăra l-a înțeles perfect. De Crăciun, Ivona și-a bucurat părinții venind în vizită în țară.

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: «Nu face rău!». Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, a mărturisit Mugur Mihăescu.

Cum și-a cunoscut Mugur Mihăescu soția și cum își mențin căsnicia puternică

Și-a cunoscut partenera de viață în urmă cu mai bine de 30 de ani, în perioada în care era un licean. Relația lor a început să prindă contur cu ceva timp mai târziu, după încheierea studiilor universitare. Acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind căsătoriți de 24 de ani.

Rodica, soția lui Mugur Mihăescu, este de profesie profesoară de informatică, actorul mărturisind la un moment dat care este secretul acestei relații de peste două decenii. Actorul este de părere că ambii parteneri trebuie să facă anumită compromisuri pentru a merge totul bine.

„Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită. După atâția ani, nu îți mai poți închipui viața altfel. Este și obișnuință, este și iubire, e prelungirea firească a ființei tale. Nu o mai percepi altfel. Într-o căsnicie, amândoi trebuie să știe să facă multe compromisuri. Este vorba de înțelepciunea fiecăruia, până la urmă! Iar loteria vieții te face să înțelegi dacă lozul tău a fost câștigător sau nu”, declara Mugur Mihăescu în urmă cu ceva timp, conform okmagazine.ro.

Mușchi de porc în stil american. Rețetă rafinată

Recomandarile noastre