Fiica lui Răzvan Simion a făcut anunțul pe Instagram. Părinții au rămas fără cuvinte

Fiica lui Răzvan Simion a făcut anunțul pe Instagram. Părinții au rămas fără cuvinte
A devenit rebelă și a făcut un prim gest fără să ceară voie nimănui. Ce s-a întâmplat cu fiica lui Răzvan Simion.

Ianca Simion, fiica cunoscutului prezentator Răzvan Simion și-a pus părinții în fața faptului împlinit.

Fiica lui Răzvan Simion a făcut anunțul pe Instagram. Părinții au rămas fără cuvinte

Și-a dorit mult un tatuaj pe care și l-a făcut pe braț. Este vorba de o inimă desenată cu roșu, sub formă anatomică. De data asta, fiica lui Răzvan Simion nu a cerut voie nimănui. Tânăra de doar 16 ani a anunțat totul pe Instagram, extrem de încântată. Ianca a avut însă grijă să-i ceară mamei scuze pentru gestul adolescentin: „Îmi pare rău, mama”.

În trecut, și-a schimbat look-ul

Răzvan Simion și fosta sa soție au mai trecut printr-un șoc, atunci când Ianca și-a schimbat total look-ul. Aceasta a renunțat la culoarea neagră a părului și s-a transformat într-o blondă superbă. Și atunci, tânăra a anunțat isprava tot pe Instagram, iar Răzvan a reacționat cum nu se poate mai bine. I-a apreciat postarea, semn că nu a avut nimic împotrivă. La rândul său, noua iubită a lui Răzvan, Daliana Răducan, a fost impresionată de postarea adolescentei.

Ianca are o relație foarte apropiată cu Daliana

Fiica lui Răzvan Simion și actuala iubită acestuia se înțeleg de minune, ea fiind de acord cu relația acesteia cu prezentatorul. Nu demult, Ianca și-a luat urmăritorii prin surprindere și a postat o fotografie cu Daliana și tatăl său, la care a făcut și un comentariu: Familie. În acea fotografie, Daliana apare cu capul sprijinit pe spatele lui Răzvan și îl îmbrățișează cu drag.

Sursă foto: Instagram, rtv

Recomandarile noastre