Evident, multe femei și mulți bărbați s-au întrebat cum reușește Cristi Borcea să le convingă pe fostele femei din viața sa să le accepte pe cele nou venite, ba să și dezvolte relații de prietenie și de afaceri. „Haremul” lui Borcea a suscitat multe comentari, s-au emis păreri de tot felul, de când acesta a divorțat de Mihaela, soția cu care a fost căsătorit peste 20 de ani, și a făcut nuntă somptuoasă cu Alina Vidican. Femeile au trecut peste orice animozitate și au intrat într-o relație apropiată, copiii lor crescând împreună.

Când în viața lui Borcea a intrat Valentina Pelinel, Alina era plecată demult cu cei doi copii în America. După o perioadă de contre publice între cele două, bărbatul a reușit să le potolească și să le împace.

În urmă cu vreo 10 zile, am relatat aici cum și-au petrecut vacanța la Olimp o parte din copiii lui Borcea, alături de tată și de cele două mame, Mihaela și Valentina. Într-o bună pace, frații și părinții lor s-au cazat la hotelul deținut de tată la malul mării și s-au distrat pe cinste.

Pentru prima dată, Cristi Borcea a explicat, într-un interviu pentru Libertatea cum funcționează atât de bine marea lui familie. În primul rând, așa cum se știe, Cristi Borecea le-a dat de lucru femeilor iubite. Alinei Vidican  i-a lăsat pe mână un restaurant în America. Mihaela se ocupă de hotelul de la Olimp și de salonul ei de frumusețe, pe care i l-a făcut în timpul căsătoriei, în timp ce Valentina are de gestionat aqua-park-urile din București, Magic Summer Waves (fostul Ștrand Moghioroș) și ștrandul cu restaurant Magic Place din Crângași.

”Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!”, a explicat Cristi Borcea pentru Libertatea, completând că ”Hotelurile, aqua-park-urile, tot ceea ce avem, sunt ale copiilor. Totul este al copiilor, interesul este comun”, a declarat fostul patron de la Dinamo, pentru Libertatea.

Ce face Mihai Albu de ziua lui. Nu, nu e vorba de scandal cu Iulia!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri